4 de maig 2010

CP VILAFRANCA 1 - CH LLORET 2 (OK LLIGA J.26)

EL VILAFRANCA PERD LA CATEGORIA I L’ANY VINENT JUGARÀ A 1ª DIVISIÓ NACIONAL

El Caixa Penedès Patí Vilafranca i el Lloret disputaven aquest diumenge l’últim partit de la 26ª jornada de l’Ok lliga. El Lloret no s’hi jugava res, i ha anat a Vilafranca a jugar un partit de tràmit, en canvi el Vilafranca tenia coll avall el descens de categoria des de fa setmanes, però avui s’ha consumat amb la victòria del Lloret per 1 a 2.

El Lloret i el Vilafranca han saltat a la pista sense gaire intensitat i practicant un joc lent, que mica en mica s’ha convertit per una munt d’anades hi vingudes a les dues porteries. Els dos equips arribaven amb perill, però el primer gol ha estat a pilota parada, quan els àrbitres han xiulat un penal molt discutit pels aficionats locals, ja que consideraven que la falta havia estat a fora l’àrea. L’encarregat de xautar-lo ha estat Xavi González, que d’un fort xut batia a Jordi Domènech en el minut 4 de partit. Amb el 0-1 el Lloret jugava amb avantatge i cinc minuts després, Marc Tibau feia el 0 a 2. A partit d’aquest moment el Vilafranca ha tingut uns minuts de joc dubtós, però mica en mica s’ha refet i ha tornat a aconseguir arribar amb molt de perill a la porteria de Ferran Serra, doncs primer Sebas Moreno i Després Marçal Montserrat han tingut la oportunitat d’empatar. Per tal de donar frescor a l’equip, Ricard Muñoz, ha fet debutar a Vilafranca a Enrico Mariotti. El canvi ha servit per asserenar els ànims dels del Penedès i ha mostrat que la seva tècnica encara la manté intacta. Amb tot, el Vilafranca no ha pogut marcar cap gol abans del descans, i s’ha arribat amb el 0 a 2.

A la segona meitat el Lloret ha sortit més relaxat, cosa que li permetia l’avantatge de dos gols en el marcador. En canvi el Vilafranca, amb Enrico Mariotti a la pista ha sortit de totes totes a buscar la porteria de Ferran Serra sense gaire sort. Però quan tant sols s’havien jugat 7 minuts de la represa, una falta llançada per Enrico Mariotti ha significat el 1 a 2 en el marcador. Amb aquest resultat el Lloret s’ha apagat i el Vilafranca ha començat a buscar insistentment el gol de l’empat, però sempre s’ha trobat amb un encertat Serra que parava tot el que li arribava. Cinc minuts més tard, l’italià Enrico Mariotti ha disposat d’un penal, el qual ha estat ovacionat pel públic vilafranquí quan l’ha decidit xutar ell, però el seu xut ha sortit desviat a l’esquerra de la porteria lloretenca. Les ocasions vilafranquines arribaven i en el minut 15, Roger Riba ha disposat d’una falta directa que ha aturat Serra. Els minuts anaven passant i el Vilafranca no encertava en les seves jugades de cara a gol, això ha fet que el Lloret es tornés ha créixer i ha tornat a tenir les seves clares oportunitats de gol que han fet lluir a Domènech. Però ni uns i els altres han pogut fer res per canviar el marcador. Amb el joc de la segona part els de l’Alt Penedès s’han merescut molt més que el que han obtingut.

Amb aquest resultat, el Vilafranca descendeix de categoria, on també l’acompanya el Shum, però ara ja cal pensar de cara la propera temporada per tal de fer un equip per tornar a aconseguir l’objectiu: el retorn del Vilafranca a l’Ok lliga.

C.P. VILAFRANCA: Domènech, Miras, Moreno, Rodríguez i Riba –cinc inicial- Boira, Montserrat, Mariotti (1) i Rosa

LLORET H.C.: Serra, Rodríguez, González (1), Tibau (1) i Lladó –cinc inicial- Perarnau, Crespo, Casalí i Martos

FALTES: C.P. Vilafranca 11 // Lloret 10

Texte i fotos: CP Vilafranca