7 de juny 2010

EL BARÇA GUANYA LA LLIGA DE VETERANS 2009-2010

EN LA FINAL VA IMPOSAR-SE AL NOIA PER 10-6

L’equip de veterans del FC Barcelona ha acabat conquerint el campionat de lliga de veterans, al guanyar la Final 4 que s’ha jugat aquest cap de setmana a la pista de la UE Horta.

Foto: Web del FCBeterans

L’equip blaugrana havia acabat com a líder destacat la fase regular, el que li va donar l’accés per jugar la Final 4, conjuntament al CE Noia, HC Mollet B i FC Cuatro Vientos.

Les semifinals, disputades el divendres 4 de juny, van definir al Barça i al Noia com a finalistes, desprès de desfer-se del Cuatro Vientos y del Mollet B, respectivament, en uns partits molt disputats i igualats. El Barça va decidir el seu partit en els llançaments de penal, desprès d’acabar el temps reglamentari amb empat a 7, mentre que el Noia va derrotar per un ajustat 3-2 al Mollet B.

La final, disputada el dissabte 5, va ser clarament de domini blaugrana, que malgrat les baixes de Pujalte, Maciá i Paüls, que estaven guanyant la OK Lliga amb el primer equip del Barça, i la de Toni Rovira i Joan Torner per motius laborals, va presentar un equip d’autèntic luxe, que va acabar imposant-se per 10-6 al Noia, que també patia un parell de baixes importants. En el partit pel tercer i quart lloc, el Mollet va guanyar al Cuatro Vientos, fins llavors vigent campió de la competició.


A Kops d’Stick va intentar poder ser-hi a la Final 4, però motius laborals van impedir assistir a les semifinals. El partit d’OK Lliga entre el Barça i l’Alcoy, amb la consegüent festa de celebració, i les restriccions de tràfic en el barri d’Horta van fer que arribéssim tard a la final, que també vam tenir que abandonar sense que acabés per altres motius, cosa que reafirma el nostre “gafe d’Horta”.

Així dons, deixo l’enllaç de la web del FCBeterans, on hi ha una amplia informació del partit:


Vull aprofitar la ocasió per mostrar la meva més profunda admiració a un equip plagat de figures que durant la seva etapa professional ho van guanyar absolutament tot a titol individual i col•lectiu, i que en aquesta “segona joventut” estan mostrant una il•lusió, actitud i ambició dignes d’elogi, el que els ha portat a convertir-se en un gran al•licient per una injustament menyspreada lliga de veterans, que de ben segur, a partir d’ara, adquirirà una nova dimensió. Chapeau per ells!!