13 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 2

BUYVIP.COM P TENERIFE 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
El Tenerife ha plantat cara al Barça i no s’ha arronsat al rebre un 0-2 en contra a finals del primer temps, ha pogut reduir diferències i no ha deixat que els barcelonistes es sentissin còmodes durant la resta del partit.
El Barça no ha fet un bon partit, però el fet d’anar sempre per davant li ha servit per a  mantenir a ratlla al rival, i aconseguir finalment una treballada victòria. Sergi Fernàndez ha debutat oficialment amb l’equip.
  
GEIEG 1 – HC COINASA LICEO 4
El GEiEG no ha tingut cap opció davant d’un dels aspirants al títol de lliga. Malgrat la derrota, els grupistes han plantat cara, han creat ocasions i han ofert una millor imatge que en el primer partit contra el reus.
El Liceo ha controlat el joc en tot moment, i amb un parcial de 0-3 a l’inici del segon temps ja ha deixat el partit sentenciat, tot i que el GEiEG no li ha posat les coses fàcils.

CP VOLTREGÀ 1 – TECNOL REUS D 3
El Voltregà es va trobar molt ràpidament amb un 0-3 en contra, però va fer suar de valent a un Reus que es va veure desbordat per moments. La falta d’encert final va impedir que els locals poguessin aconseguir un resultat més positiu.
El Reus va encarrilar el partit per la via ràpida, abans de que la brillant actuació del seu porter Trabal fos clau per mantenir el resustat positiu davant d’un rival molt combatiu. “Negro” Páez va patir una lesió al turmell que el mantindrà uns dos mesos de baixa.

MORITZ CE VENDRELL 1 – RONCATO CP VIC 4
El Vendrell va fer un bon partit en la seva estrena a casa en la màxima categoria, però es va trobar al davant a un equip que aspira a tot aquesta temporada, i no va tenir prou amb els seus esforços per a superar-lo. Els tarragonins van anar sempre al darrera, però fins als minuts finals del partit van tenir al Vic contra les cordes.
El Vic va controlar el partit en quasi totes les seves fases, però el Vendrell va mostrar-se molt competitiu aguantant el 0-1 fins als minuts finals del partit, on la millor qualitat dels vigatans va ser decisiva per decantar el marcador final cap al seu bàndol.

CP VILANOVA 5 – CH LLORET 4
El Vilanova es va endur finalment els tres punts en joc en un partit molt igualat i entretingut, que va mantenir la emoció fins als darrers segons. Els vilanovins van tenir que capgirar un 0-1 en contra, però mai va poder distanciar-se amb claredat en el marcador.
El Lloret va fer un gran partit en una pista tant complicada com es la de Vilanova i va mantenir sempre opcions de emportar-se un resultat positiu. Els lloretencs van fallar una falta directa a pocs segons del final que els hi hauria donat un merescut empat.

ENRILE PAS ALCOY 3 – SATHER BLANES HCF 2
Un “hat-trick” de Toni Pérez va donar els tres punts a l’Alcoy en un partit molt disputat i obert, on la gran actuació de Navedo també va ser clau per asegurar la victòria.
El Blanes va fer mèrits per aconseguir un resultat millor de la seva visita a Alcoy, però la seva nefasta falta d’efectivitat de cara a porteria, fa que els blanencs es tornin de buit amb una derrota per mínima.

CE NOIA FREIXENET 2 – IGUALADA HC 0
El Noia va aconseguir la seva primera victòria de la temporada gràcies a dos gols de xut llunyà en el segon temps, en un partit marcat per el joc defensiu i la actuació dels porters dels dos equips.
L’Igualada va aguantar estoicament els embats del Noia, però també es va trobar amb un mur infranquejable a l’hora d’intentar fer mal als locals. Rebre dos gols ja ben avançada la segona part , no els hi va fer abaixar els braços, però la fortuna no va estar del seu costat.