Aquests són els resultats dels equips d’OK Lliga en les competicions europees d’aquesta jornada:

COPA CERS

ELIMINATÒRIA PRÈVIA –ANADA-

ENRILE PAS ALCOY (ESP) 2 – INGRAPH SEREGNO H (ITA) 0
Tot i que l’Alcoy va ser molt superior al Seregno, no va aconseguir sentenciar la eliminatòria amb un resultat més ampli, això que va disposar de nombroses ocasions per fer-ho. Malgrat la victòria, l’Alcoy tindrà que anar molt concentrat a disputar la tornada a la pista italiana, per què jugar a Itàlia amb només dos gols de renda no assegura res.

HERNE BAY UNITED (UK) 2 – CH LLORET  6
El Lloret va deixar sentenciat el seu pas a setzens de final gràcies a una còmoda victòria en el seu desplaçament a les illes britàniques. Amb una pista plena i un ambient festiu, el Lloret va arribar al descans amb un clar 1-5, i a la segona part es va limitar a controlar el joc. Rodri va ser l’autor de tres dels gols lloretencs.

BUYVIP.COM CP TENERIFE (ESP) 5 – ALITECH H SARZANA (ITA) 1
El Tenerife va aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant d’un innocent Sarzana que va fer prou amb evitar una golejada major. Els tinerfencs van dominar a plaer totes les fases del partit, i encara que només van marxar al descans amb un curt 2-0, van rematar la feina en una gran segona part. El capità Àngel Rodríguez va ser l’autor de tres dels gols dels seu equip. Tot i la àmplia victòria, la irregularitat dels illencs, fa que el partit de tornada a Itàlia es prengui amb la màxima cautela possible.

LLIGA EUROPEA

JORNADA 1

GRUP A

TECNOL REUS D 6 – HC COINASA LICEO (ESP) 3
L’únic duel entre equips de la OK Lliga d’aquesta jornada es va resoldre de forma brillant per part dels locals. I es que el Reus, amb una extraordinària segona part, va neutralitzar l’avantatge de 0-2 que portava el Liceo al descans gracies a dos dianes de Lamas. Els gallecs, que fins ara comptaven amb victòries els seus partits oficials de temporada, es van quedar estabornits al rebre dos gols en un  minut, cosa que va llançar al Reus cap a dalt, fent-se amb el control total del joc. Raül Marín contínua reivindicant la seva condició de golejador, i va fer tres gols.

GRUP B

SAINT OMER (FRA) 0 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 5
El Barça va obtenir una còmoda, alhora que balsàmica, victòria contra un rival amb poca entitat per jugar la màxima competició continental. Els blaugranes van anar per feina, i als 13 minuts ja manaven amb un clar 0-3, per durant la resta del partit limitar-se a controlar i fer-se seu el joc, limitant les opcions del rival només a jugades de bola aturada. Tant sols la extrema relaxació dels visitants va impedir que el Saint Omer s’endugués un bon grapat de gols.

ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 2 – SATHER BLANES HCF 2
Tot i considerar-se un bon resultat, l’empat va saber a poc al Blanes desprès d’anar quasi tot el partit per davant en la complicada pista del Follonica italià. Els blanencs van avançar-se als dos minuts, i malgrat els locals van empatar de seguida, el marcador va arribar al descans amb un 1-2. El Follonica va empatar de penal a 20 segons del final del partit, desprès de que el Blanes no pogués aprofitar les ocasions de que va disposar per sentenciar.

GRUP C

CGC VIAREGGIO (ITA) 5 – CE NOIA FREIXENET 2
El Noia no va fer un bon partit a Viareggio i va caure derrotat clarament. Els noiencs van avançar-se, però els italians conduits pels germans Bertolucci van capgirar el marcador i es va arribar al descans amb un contundent 4-1. En la segona part  el Noia ho va intentar, però la teranyina defensiva del Viareggio es va fer impenetrable.

CANDELÁRIA SC (POR) 6 – RONCATO CP VIC 4
El Candelària va encarrilar el partit amb un 3-0 en el primer quart d’hora, cosa que ja va condicionar el joc del Vic durant la resta del partit. El Vic va donar senyals de vida a la segona part, però els portuguesos van saber mantenir-los a ratlla, i l’avantatge va acabar sent insalvable.