4 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 5) CP VIC 3 - CE NOIA 3

EL RONCATO PATÍ VIC HA SUMAT EL SEGON EMPAT CONSECUTIU A L’OLÍMPIC

Aquesta tarda el Roncato Patí Vic ha vist com l’equip del Cava arrancava un punt de Vic, on pocs equips acostumen a puntuar. En quant el partit, el Roncato s’ha trobat amb un gol en el primer minut obra del jugador del Noia Joan Freixes. Els minuts passaven i la pilota no volia entrar, però una jugada d’en Borja a superat per dalt el porter visitant Xavier Puigbí, posant així l’empat a 1 en l’electrònic vigatà. Amb aquest resultat hem arribat a la mitja part.

La segona part ha començat com l’inici del partit, als primers cinc minuts de la represa, novament Joan Freixes, feia pujar l’ 1 a 2. El Roncato tornava a anar a remolc del partit, però cinc minuts desprès, el crac argentí Lucas Ordoñez ha fet el 2 a 2, un gol molt celebrat per aquest, ja que feia 2 partits que no marcava. L’alegria ha durant dos minuts perquè una jugada del vetarà Francesc Bargalló ha fet pujar el 2 a 3. Pensàvem que els tres punts marxarien cap a la capital del Cava, però encara faltava un altre gol de Lucas Ordoñez tres minuts desprès. El partit era un atac i gol, però els dos porters han estat molt encertats a la porteria. Quan faltaven deu segons per acabar el partit l’argentí Ordóñez ha tingut a la seves mans el 4 a 3 però l’hi han fet una claríssima falta que ha fet que el jugador quedés estabornit a terra. Ha estat una forta entrada del jugador del Noia Joan Freixes, que els àrbitres no han assenyalat i ha estat quan a sonat el clàxon de l’ Olímpic. Amb aquest empat el Roncato ha sumat un punt més i una jornada més també sense encaixar la derrota.

RONCATO PATÍ VIC: Ernest Freixes,Borja López, Jordi Carbó,
Romà Bancells i Titi Roca - cap. També han jugat Lucas Ordoñez, Miquel Masoliver i Sergi Pla.

CE NOIA-Freixenet: Xavi Puigbí,Francesc Bargalló, Jordi del Amor, Eloi Mitjans i Joan Feixas
-cap. També han jugat Aleix Esteller, Albert Riba i Toni Seró.

Gols: Joan Feixas -cap Minut 00:49 : 0- 1, Borja López
Minut 11:52 : 1- 1, Joan Feixas -cap Minut 31:19 : 1- 2Lucas
Ordoñez Minut 36:15 : 2- 2 Francesc Bargalló Minut 38:07 : 2- 3 i
Lucas Ordoñez Minut 41:42 : 3- 3 /