30 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 9) GEIEG 1 - CE NOIA 1

EMPAT A 1 DAVANT EL NOIA

Nou empat del GEiEG, aquesta vegada davant el Noia al Lluis Bachs. L'1 a 1 ha fet justícia a un partit en el que ambdós conjunts han pogut aconseguir la victòria. El GEiEG ha marcat de penal, en el minut 12 i el Noia de falta directa a 7 minuts pel final.

Durant la primera part, els homes que entrena Israel Umbert han dominat el "tempo" del partit i al aprofitar el penal assenyalat (ha marcat Marçal Casadevall), els grupistes van anar per davant. El Noia atacava amb comoditat i arribava bé a la porteria grupista, però Ramon Gascon ja s’encarregava de desviar totes les boles. Malgrat tot, i els nervis (més a la graderia que a la pista), al descans es va arribar amb la diferència mínima favorable al GEiEG.

La segona part, el Noia ha estat el dominador i novament Gascon va privar que els de Sant Sadurni omplissin la saca de gols. Els locals s’havien de treballar de valent els atacs per aconseguir una oportunitat, per contra, els visitants arribaven amb perill a cada atac. En el 43’, la desena falta grupista va permetre que Eloi Mitjans perforés la porteria de Ramon Gascon, desprès de que el porter ja havia desviat el primer llançament del jugador visitant.

Tant el GEiEG com el Noia ho van seguir provant en els darrers minuts de partit, però ni un penal favorable al GEiEG va moure el marcador. Al final 1-1, i cinquè empat grupista en les 9 jornades disputades.

GEiEG: Gascon, Gaspar, Casadevall, Ros i Vives. També van jugar: Figa i Ferran

CE NOIA FREIXENET: Puigbí, Del Amor, Mitjans, Feixas i Francesc Bargalló.

Gols: 1-0, min.12, Casadevall (p); 1-1, min.43, Mitjans (fd).

Àrbitres: Sandoval i Garrote