29 de des. 2010

1ª PATXANGA NADALENCA "LA MAURINA"


LLIGUETES PRÈVIES

Amb la presència estel·lar d’un fred que pelava, i la absència destacada del recentment nominat President de la Generalitat, Sr. Artur Mas –al què, dit de pas,  tampoc se l’esperava-, es va disputar aquest passat dimarts 28 la jornada de lliguetes de la 1º PATXANGA NADALENCA “LA MAURINA”, en el pavelló de La Maurina, a Terrassa.

Entre les 18:30 i les 23:30 h, 12 equips confeccionats amb jugadors mixtes de diferents categories i plagats de baixes de darrera hora, van dividir-se en dos grups de sis per disputar sendes lliguetes, sumant un total de 30 partits de vuit minuts a temps non-stop, que van servir per determinar als quatre finalistes que jugaran el proper dijous 30 la Final 4 del torneig.

La maratoniana jornada es va fer molt amena tant pel públic com pels participants, degut al marcat caràcter festiu del torneig i al sistema competitiu amb partidets ràpids que s’acaben transformant en un atac i gol constant en les dues porteries. Jugadors i jugadores, alleugerits de l’estrès de la competició oficial, es van desinhibir i van oferir un bon recital d’accions tècniques i gols de bonica factura.


Finalment, els dos primers classificats de cada lligueta han estat:


A KOPS D’STICK LEAGUE:
1er. Equip B -Verd-.
2on. Equip I -Blau-.

THE ROYAL PLACE LEAGUE:
1er.  Equip A -Blanc-
2on. Equip J -Verd-.

La Final 4 del torneig es jugarà aquest dijous 30 en el pavelló de La Maurina a partir de les 18:30 h. I com a fi de festa es celebrarà un partit entre els veterans del FC Barcelona i un combinat Old Stars integrat per ex-jugadors d’OK Lliga.

Un cop passades les festes nadalenques publicarem un ampli reportatge sobre LA PATXANGA.