6 de des. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 10

CP VILANOVA 1 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 3
El Vilanova rubrica un gran partit, crea moltes ocasions clares, però li falta encert de cara a porteria i finalment es queda sense puntuar. Els vilanovins no es van arronsar amb el 0-2 i van aconseguir escurçar-ho a cinc minuts del final, cosa que els va mantenir vius fins al darrer minut.
El Barça té que patir i treballar de valent per aconseguir uns tres punts vitals per seguir aspirant al títol. Els blaugranes, que van anar tot el partit per davant, gràcies a una gran actuació de Sergi Fernàndez, que va mantenir invicta la seva porteria durant molts minuts d’assetjament local, no van poder respirar tranquils fins al final, desprès de que el Vilanova marqués el 1-2 en els darrers minuts i els hi possés contra les cordes.

ENRILE PAS ALCOY 4 – MORITZ CE VENDRELL 1
Brillant i important victòria de l’Alcoy contra un dels seus rivals directes. Els alcoians van dominar amb autoritat de principi a fi tot el partit, marxant finalment amb la sensació de haver pogut aconseguir un resultat més ampli, donat la nombrosa quantitat de pals i ocasions clares de les que van disposar.
El Vendrell es mostra molt feble i no genera cap inquietud al seu rival. Un polèmic i estèril gol es el pobre bagatge que van treure de la seva visita a Alcoy.

CE NOIA FREIXENET 8– CP VOLTREGÀ 3
El Noia salta fins al TOP 4 de la classificació gràcies a la seva contundent victòria contra el Voltregà. Els noiencs van dominar tot l’enfrontament, però no van poder decidir el signe del partit fins la segona part. Toni Serò, amb 4 gols, va ser un dels destacats.
El Voltregà només va mostrar certa resistència en la primera part, on va aconseguir igualar un 2-0, tot i que va acabar marxant al descans amb un 4-2. En la segona part va posar les coses més fàcils al Noia.

IGUALADA HC 1 – GEIEG 1
El Igualada, sense fer un bon partit, va ser superior al GEiEG, però no va saber aprofitar les seves ocasions i va acabar pagant-ho cedint un empat en els darrers minuts de partit.
El GEiEG suma el seu sisè empat en deu partits desprès d’un partit gris i tosc. Tot i que només han perdut quatre partits, els grupistes encara no coneixen la victòria i l’acumulació d’empats fa que es mantinguin en els llocs de descens.

SATHER BLANES HCF 3 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 3
El Blanes capgira el 0-1 inicial i marxa al descans manant amb un còmode 3-1, però a la segona part no sap sentenciar i acaba deixant escapar dos punts. Lluís Teixidó, que retornava d’una lesió, va tenir que ser evacuat amb ambulància degut a fort cop a la boca.
El Tenerife va aprofitar les seves oportunitats i el desencert del Blanes en la segona part per empatar el partit amb dos gols d’Ángel  Rodríguez, un a pocs segons del final.

CH LLORET – HC COINASA LICEO
Suspès perquè el Liceo no s’ha pogut desplaçar fins a Lloret degut a la vergonyosa vaga encoberta dels controladors aeris. La nova data queda per confirmar

RONCATO CP VIC 2 – TECNOL REUS D 4
Un Vic molt ofuscat i mancat d’idees de cara a porteria rival es veu superat clarament per el Reus. Amb la derrota, els vigatans baixen fins al cinquè lloc de la classificació, ja força despenjats de les primeres places.
El Reus fa un partit molt seriós en defensa i resolutiu en el contracop, el que li dona tres punts molt importants per treure avantatge al seus rivals directes i continuar ferm en la persecució del líder, el Liceo. Un parcial de 1-4 va deixar tocat al Vic i el camí planer per la victòria als reusencs, que degut al aplaçament del partit del Liceo, es posen líders provisionals de la taula.