13 de des. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 11

CP VILANOVA 5 – ENRILE PAS ALCOY 4
Tot i marxar amb un 2-0 favorable al descans, el Vilanova es veu sorprès pel rival en el segon temps i acaba guanyant amb dificultats.
El Alcoy es refà en la segona part i aconsegueix igualar per dos cops un resultat advers, però finalment marxa de buit.

MORITZ CE VENDRELL 3 – CE NOIA FREIXENET 0
El Vendrell s’apunta tres punts gràcies a tres gols de Cristian Santiago en el segon temps –dos d’ells en els darrers dos minuts-, desprès d’un partit molt igualat.
El Noia topa constantment contra la ordenada defensa local, desaprofitant les ocasions per emportar-se un resultat positiu. Dos gols rebuts en els darrers minuts van acabar d’esvair les seves opcions.

CP VOLTREGÀ 0 – IGUALADA HC 2
Un plantejament massa conservador ha acabat passant factura al Voltregà, que ha anat cedint el terreny a un Igualada més ambiciós.
L’Igualada ha sabut fer-se amb les regnes del joc i dos gols a l’inici del segon temps li han estat suficients per endur-se la victòria sense gaires patiments.

GEIEG 3 – SATHER BLANES HCF 2
El GEiEG es va posar amb un 3-0 favorable desprès d’una primera part molt igualada que va acabar amb empat a cero, però va tenir que patir en els darrers minuts quan el Blanes va reaccionar. Es la primera victòria de la temporada pel grupistes.
El Blanes es va veure sorprès al rebre tres gols seguits, però va saber reaccionar i va lluitar fins al darrer minut per puntuar, però sense èxit.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 5 – CH LLORET 4
Primera victòria del Tenerife aquesta temporada, que li permet abandonar la cua de la classificació en decrement del seu rival, el Lloret. Desprès d’un igualat primer temps, que va acabar 2-2. tres gols seguits en tres minuts al segon temps van encarrilar el partit pels illencs.
El Lloret queda noquejat pe culpa de rebre tres gols consecutius en el segon temps i la sa reacció arriba massa tard. La setena derrota consecutiva dels lloretencs el condemna a la cua de la classificació.

HC COINASA LICEO 1 – RONCATO CP VIC 3
El Liceo va patir la seva primera ensopegada de la temporada contra un brillat Vic que els va sorprendre amb un clar 0-3 al descans. En la segona part els liceistes van topar amb una ordenada defensa rival i no van poder remuntar.
El Vic va donar tot un cop d’efecte al derrotar al Liceo a Riazor. Els vigatans, practicant u joc molt seriós en defensa i al contracop van avançar-se, van ampliar la diferència, i al segon temps van saber defensar el seu avantatge.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 2 – TECNOL REUS D 4
Nova desfeta del Barça en el Palau contra un rival directe, el Reus. Els blaugranes ara continuen tercers, però estan a 10 punts del cap de la classificació.
Desprès d’una primera part que va acabar 1-1amb molt respecte mutu dels dos rivals, el Reus es va fer dominador del joc en el segon temps, i amb tres gols seguits va deixar el marcador en un 1-4 que ja va resultar insalvable pels blaugranes.