13 de gen. 2011

ELS NOSTRES PROTAGONISTES DE LA TEMPORADA 2009-10


AQUEST VESPRE SABREM EL GUANYADOR

Tot i què ja fa uns dies que hem rebut els darrers vots d'alguns dels menbres del jurat que ens faltaven, serà aquest vespre quan, per fi, donarem a conèixer al PROTAGONISTA A KOPS D'STICK 2009-10, evitant així que el nostre guanyador li robés l'atenció metiàtica a la pilota d'or de Barça. Afortunadament, els nostres resultats, sí què han estat guardats en un lloc segur, lluny de les posibles filtracions a Wikileaks o La Gazzetta dello Esport.


Recordem què, ja fa uns messos, vàrem decidir triar a la persona que més mereixia el nostre reconeixement personal, entre totes aquelles que d'una manera o altre, han captat la nostra atenció, dins i fora de les pistes d'hoquei d'arreu on hem anat. Amb la imposibilitat de poder-nos decantar per una de sola,  i amb molta  dificultat i pena pels descartats, vam elaborar una llista de 9 protagonistes, amb la intenció de que els seguidors del Bloc ens ajudessin a triar el PROTAGONISTA A KOPS D'STICK 2009-10.

Abans de fer públic el resultat final, volem transmetre els nostre reconeixement i agraïment a en Víctor, Joan, Ramon, Marina, Jordi, Sergi, Octavi, Gaby i Mireia, així com a tots aquells altres que finalment es van quedar en el tinter, ja que ells, independentment del resultat final, han fet mèrits suficients per convertir-se en el nostre PROTAGONISTA 2009-10. Igualment mereix el nostre agraIment en Lluís Rodero, de Trofeus Rodero, que va accedir de bon grat a cedir el premi al guanyador, inmediatament que li vam propossar.

Patrocinador de la tria del 
PROTAGONISTA A KOPS D'STICK 2009-10