21 de gen. 2011

MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ FITXA PEL GEIEG


EL GEIEG INCORPORA A MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ FINS A FINAL DE TEMPORADA.

El jugador torderenc Miquel Àngel Sànchez, de 36 anys, ha arribat a un acord amb el GEiEG per jugar fins a final de temporada, amb opció de poder continuar si l’equip aconsegueix mantenir-se en la OK Lliga la temporada vinent.

El veterà davanter estava jugant actualment en el CP Tordera de primera divisió, desprès d’abandonar la temporada passada la disciplina del CP Tenerife per motius laborals. Fins a la data, Sànchez, tot i que acaba de sortir d’una lesió, es el màxim golejador de l’equip a la lliga, amb 18 gols, i deixa al Tordera situat en la segona posició de la taula i classificat per primera vegada per jugar la Copa del Príncep. Sànchez i el club torderenc havien acordat que el jugador podia marxar lliurement en el mercat d’hivern si rebia una oferta interessant per jugar en un equip d’OK Lliga, com així finalment ha passat. Segons declaracions del jugador a A KOPS D'STICK "sap molt greu tenir que marxar del Tordera, desprès de què m'hagin acollit, i més ara quan tot estava funcionant molt bé, però els motius econòmics han pogut, i amb el club ja ho vam acordar així des d'un bon inici"

Per la seva part, el GEiEG amb Sànchez, ha apostat per la veterania d’un jugador de qualitat contrastada i dil·latada carrera, que ha jugat entre altres en el Liceo, Tenerife, Vilanova i Barcelos, a més de ser diversos cops internacional i un cop màxim golejador de la OK Lliga, amb la clara intenció de buscar la solució als seus problemes d’encert de cara a porteria què li impedeixen acabar de resoldre amb èxit els partits. Els grupistes es troben situats actualment en la part baixa de la classificació, amb només una victòria en el seu caseller.
Foto: GEiEG

Sànchez s'incorporará avui mateix a les ordres d'Israel Umbert, en l'entrenament de l'equip.