18 de gen. 2011

SORTEIG COPA DEL REY 2011


LA COPA 2011 JA TÉ EMPARELLAMENTS

Avui dimarts 18 s’ha celebrat al Centre Cultural “Els Padrets” de Blanes el sorteig de la 68ª edició de la Copa del Rey d’hoquei patins, que acollirà la població entre els 24 i 27 de febrer.

L’acte ha estat presidit per l’Alcalde de Blanes, el Sr. Josep Trias, i el president de la Real Federación Española de Patinaje, el Sr. Carmelo Paniagua, què han coincidit en els seus parlaments en catalogar el torneig com la competició d’hoquei patins més important del mon, i en alabar la seva seu, la nova Ciutat Esportiva de Blanes. A l’acte han assistit diversos representants d’alguns dels equips participants, tot i què hi ha hagut força absències destacades, segurament motivades per què avui es dia de competició per tots els equips.

Abans del sorteig, la Federació ha volgut fer un petit homenatge a dos jugadors internacionals què s’han retirat enguany, i què casualment seran presents en la Copa entrenant als seus equips. Es tracta de Ramon Benito i de Guillem Cabestany, actuals entrenador del Blanes HCF i CE Vendrell respectivament. Els dos ex-jugadors han estat també les mans innocents què han introduït els papers amb el nom dels participants dins de les boles.

Finalment, les diverses autoritats presents han anat fent la extracció de les boles dels quatre caps de sèrie i dels quatre restans, quedant configurat el quadre de competició de la següent forma:


QUARTS DE FINAL  DIJOUS 24 DE FEBRER
1- FC Barcelona Sorli Discau – CP Vilanova
2- HC Coinasa Liceo – Sather Blanes HCF

QUARTS DE FINAL 2 – DIVENDRES 25 DE FEBRER
3- Tecnol Reus D – CE Noia Freixenet
4- Roncato CP Vic – Moritz CE Vendrell

SEMIFINALS – DISSABTE 26 DE FEBRER
Guanyadors 1 – 2
Guanyadors 3 – 4

FINAL – DIUMENGE 27 DE FEBRER

Al acabar el sorteig, cap dels protagonistes presents ha fugit dels tòpics en les seves declaracions, i tothom ha coincidit a dir que tots els rivals son durs, i què en una competició a partit únic sempre es té que estar alerta, ja què poden haver-hi sorpreses.

Per concloure l’acte, s’ha fet un petit piscolabis en la mateixa sala, i desprès s’ha anat a la Ciutat Esportiva ha fer una visita a les instal·lacions.


Abans del sorteig, Guillem Cabestany i Ramon Benito han rebut un homenatge a la seva trajectoria esportiva per part de la RFEP, en forma d'insignia d'or i samarreta conmemorativa de la selecció espanyola.

Al acabar el sorteig, els mòbils dels presents treien fum.

Cap dels protagonistes es va mullar en els seves declaracions... tothom i ningú va quedar content amb el seu rival.

 Jordi Carbó va ser l'únic representant del CP Vic present.

L'acte va estar seguit per diversos mitjans informatius.