25 de febr. 2011

COPA DEL REY 2011 -RESULTATS-

1/4 DE FINAL 1

FC BARCELONA SORLI DISCAU 6 – CP VILANOVA 1

El FC Barcelona s’ha erigit com a primer semifinalista de la Copa del Rey d’enguany al vèncer al CP Vilanova d’una forma clara en el partit inaugural de la competició.

El Barça s’ha fet des del començament amb el domini del joc, distanciant-se ja amb un 2-0 al minut 15. Molt ben assentats en defensa, els barcelonistes no han deixat opcions de crear perill al Vilanova, què només ha pogut inquietar als blaugranes en moments molt puntuals. En la segona part, els vilanovins han vist el llum d’una tènue esperança al fer el 4-1 a manca de 11 minuts pel final, però dos gols més del Barça han sentenciat la eliminatòria.

HC COINASA LICEO 3 – SATHER BLANES HCF 2

EL Liceo no va tenir-ho gens fàcil per desfer-se de l’amfitrió de la competició en el segon partit de quarts de final. El Blanes es va avançar en el marcador, però el Liceo va aconseguir capgirar el marcador durant el primer temps. En la segona part el Blanes va tornar a igualar el resultat i va començar un tram de partit molt disputat on els liceistes van tenir millor encert i es van endur el partit amb un gol a falta de 4 minuts pel final.

Barça i Liceo s’enfrontaran en la primera semifinal de dissabte.

Un cop acabada la competició publicarem un ampli reportatge especial del torneig, amb les cròniques, fotos, anècdotes, etc...