14 de febr. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 17

FC BARCELONA SORLI DISCAU 7 – GEIEG 3
El Barça ha passat per uns primers minuts de partit molt espessos, però un cop ha agafat el ritme ha passat per sobre al GEiEG sense cap contemplació fins arribar a un 5-0 que deixava el partit sentenciat. A partir de llavors la relaxació ha permès que el rival s’acostés en el marcador, però sense possr en perill el signe final del partit.
El GEiEG ha sortit ha jugar amb moltes ganes i fe, però els seus somnis de puntuar s’han anat esvaint a mida que passaven els minuts i el Barça anava golejant.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 1 – CP VOLTREGÀ 0
El Tenerife rendibilitza al màxim el seu solitari gol contra un rival directe i surt per primer cop aquesta temporada de la zona de descens de la classificació, confirmant així la seva recuperació.
El Voltregà intenta de totes maneres neutralitzar el gol rebut pel Tenerife, però no te encert ni amb faltes directes i acaba emportant-se una derrota que el deixa molt a prop dels tres darrers llocs de la classificació.

HC COINASA LICEO 5 – MORITZ CE VENDRELL 2
El Liceo es manté ferm en la seva persecució del líder, aquest cop sumant tres punts més amb una clara victòria sobre el Vendrell. Els liceistes ja han encarat molt aviat el partit amb un contundent 4-0 als 17 minuts.
El Vendrell s’ha mostrat molt feble des d’un bon començament de partit i no ha tingut cap opció de fer-se amb un bon resultat de terres gallegues. Només la relaxació del Liceo y l’orgull dels tarragonins durant el segon temps, han impedit que tornessin golejats.

TECNOL REUS D 5 – CP VILANOVA 3
El Reus va fer una gran primera part i va marxar al descans amb un 3-0, però durant el segon temps es va adormir i va veure’s sorprès per un Vilanova que li va complicar força les coses. Els reusencs continuen una jornada més com a líders solitaris de la classificació.
El Vilanova va reaccionar tard, quan el rival ja tenia el partit sota control, i tot i que va complicar el partit al Reus, va veure trencada la seva ratxa de sis partits sense perdre.

RONCATO CP VIC 2 – ENRILE PAS ALCOY 0
Dos gols de Lucas Ordóñez en el primer temps van permetre al Vic sumar tres punts que el tornen a situar entre els quatre primers de la classificació.
L’Alcoy suma la seva sisena derrota consecutiva i es troba immers dins d’una caiguda lliure que l’ha abocat fins a la zona de descens de la classificació. Malgrat tot, la imatge donada pels alcoians sobre la complicada pista vigatana, dona esperances a que puguin redreçar la seva delicada situació.

CH LLORET 2 – CE NOIA FREIXENET 5
El Lloret veu interrompuda la seva bona ratxa des del canvi d’entrenador amb una clara derrota que el deixa últim i a cinc punts de la salvació. Els lloretencs es van avançar i van aguantar molt correctament durant el primer temps, que va acabar amb un 1-2 en el darrer moment. Durant el segon temps van rebre dos gols seguits que els va deixar estabornits.
El Noia va aprofitar molt bé les seves oportunitats i va saber matar el partit en el moment que semblava que el Lloret reaccionaria tard o d’hora. Els tres punts l’afermen en la part tranquil·la de la taula.

SATHER BLANES HCF 3 – IGUALADA HC 2
El Blanes va dominar amb autoritat bona part del partit, situant-se, amb tres gols d’Armengol, amb un 3-0 favorable. Per la reacció del rival li va fer patir fins al darrer moment.
L’Igualada va necessitar rebre tres gols per reaccionar, era massa tard, però  tot i que va tenir al Blanes contra les cordes, els pals i l’encert del porter rival van impedir als igualadins aconseguir esgarrapar algun punt.