19 d’abr. 2011

ES FA A TORDERA LA 1ª PATINADA POPULAR


LA VA ORGANITZAR EL CLUB PATÍ TORDERA I VAN PARTICIPAR UNS 40 PATINADORS

Aquest passat dissabte 16 d’abril va tenir lloc la 1ª PATINADA POPULAR organitzada pel CP Tordera amb la participació d’una quarantena de patinadors. L’esdeveniment va començar davant del Pavelló Parroquial de Tordera a les 10:30 hores amb el repartiment de dorsals, per iniciar a les onze passades un recorregut d’uns dos kilòmetres per diversos carrers de la vila maresmenca.

Acompanyada d’una agradable climatologia, la patinada va iniciar-se a la Plaça de la Concòrdia, davant mateix del pavelló, agafant el carrer Puigvert fins la Plaça de Lluís Companys, on va recular de nou fins creuar el Pont de Ferro que travessa per sobre del riu Tordera, per acabar en el estand del CP Tordera a la Fira del Ram, on es va obsequiar amb una xocolatada als participants. El recorregut va durar aproximadament una mitja hora.

Els organitzadors es van mostrar molt satisfets amb l’ambient i el desenvolupament de l’acte, a la espera de poder repetir-ho en els anys venidors fins que pugui esdevenir en una tradició que pugui atreure a un més ampli nombre de participants. En aquesta primera edició van prendre part patinadors i patinadores amb edats compresses des dels dos anys  fins a més de quaranta, i equipats amb moltes modalitats de patins diferents.

ALGUNES IMATGES DE LA PATINADA

Els participants atents a les instruccions abans de prendre la sortida.
Els més petits s'ho van passar "pipa"
Moment de descans per esperar als més enderrerits
La Patinada estava oberta a qualsevol tipus de patí.

Una bona escusa per qué grans i petits gaudissin d'un bonic passeig.
Per acabar, una xocolatada per recuperar forces
Ràdio Tordera va entrevistar als protagonistes.

Podeu trobar un reportatge fotogràfic de l’esdeveniment en aquest enllaç al nostre Facebook