3 d’abr. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 22

CP VILANOVA 5 – MORITZ CE VENDRELL 2
El Vilanova es va avançar i va portar sempre la iniciativa en el marcador, però no es va poder desenganxar del seu rival fins als darrers deu minuts de partit, quan va fer dos gols consecutius que li va donar l’avantatge final.
El Vendrell va fer un bon partit. Va igualar el primer resulta advers i va poder marxar al descans amb un ajustat 1-1. En la segona part, els vendrellencs van anar sempre per darrera, però amb opcions fins als darrers minuts. Malgrat la derrota, el Vendrell s’ha assegurat la permanència matemàtica.

ENRILE PAS ALCOY 4 – CP VOLTREGÀ 4
L’Alcoy va portar sempre la iniciativa d’un partit molt disputat i entretingut, però mai va poder marxar amb tranquil·litat en el marcador i va acabar cedint un empat que, com a mínim, li serveix per allunyar-se un punt de la zona de descens i mantenir les distancies amb el Voltregà en la lluita per la permanència.
El Voltregà va obtenir un valuós punt de la seva visita a Alcoy, que el situa ja a cinc punts del lloc de descens a manca de quatre jornades. Els de Sant Hipòlit van mostrar-se molt combatius i van igualar per quatre cops un resultat advers.

CE NOIA FREIXENET 6 – GEIEG 5
El Noia es va avançar amb un 2-0, però el GEiEG el va capgirar i el partit va entrar en una fase d’alternances que va desembocar en un 4-5 als darrers quatre minuts, quan dos gols consecutius van donar la victòria final als locals.
El GEiEG va fer un gran partit en el que va mantenir vives fins al darrer instant les opcions de puntuar. Els grupistes van anar per davant en dues ocasions, amb un 2-3 i un 4-5, però van acabar cedint en els darrers minuts.

IGUALADA HC 7 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 3
Desprès d’un inici de partit força igualat, l’Igualada va saber neutralitzar al rival amb tres gols consecutius en dos minuts que li van permetre marxar al descans amb un clar 4-1. en la segona part, i amb un rival trencat, els igualadins no van trobar gaires dificultats per tancar la golejada.
El Tenerife només va existir durant els primers deu minuts de partit, quan va poder igualar el matiner 1-0, però a partir d’aquí es va esvair i va deixar via lliure al rival. En la segona part, i ja amb el partit sentenciat, els illencs van poder maquillar una mica el resultat.

SATHER BLANES HCF 2 – HC COINASA LICEO 3
El Blanes va ser el dominador del partit, però no va mostrar encert de cara a porteria i es va acabar per trobar un 0-3 en contra en tres jugades aïllades. Els blanencs van trobar el gol en els darrers minuts però es van quedar a les portes de la remuntada.
El Liceo va fer un joc molt defensiu i conservador. Tres gols d’acció individual de Pablo Álvarez li van permetre obtenir una renda suficient per endur-se els tres punts.

CH LLORET 0 – TECNOL REUS D 4
El Lloret va fer un gran joc defensiu que li va permetre mantenir la porteria a cero fins a ben entrada la segona part, però es va mostrar poc brillant en atac i no va poder assolir una victòria que hauria deixat la lliga molt oberta tant per dalt com per baix. Els lloretencs van estar plantant cara fins al 0-2 en els darrers minuts de partit, però a partir de llavors es van desinflar i el Reus va aprofitar per sentenciar.
El Reus ho va intentar des dels primers minuts, però es va trobar un rival molt dur al davant. Els reusencs van obrir la llauna ben entrada la segona part, però no van poder sentenciar fins als cinc minuts finals.

RONCATO CP VIC 1 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 6
El Vic no va fer un bon partit, però va saber mantenir a ratlla al Barça durant quasi tot l’enfrontament. Els vigatans van marxar al descans amb un ajustat 0-1 en contra que van saber igualar en la segona part, però uns desastrosos tres minuts finals de partit, als que van arribar amb un ajustat 1-2, els van condemnar a rebre una golejada massa severa.
El Barça es va trobar amb un Vic que li va fer treballar molt. En un primer temps molt igualat, els blaugranes van obrir la llauna a pocs minuts abans del descans, i en la segona part, desprès d’uns minuts molt disputats, van aprofitar que el Vic es va obrir per igualar el 1-2 per sentenciar.