6 de maig 2011

EL CH LLORET COMENÇA A PLANIFICAR LA PROPERA TEMPORADA


FRANCESC SUCARRATS SERÀ EL NOU COORDINADOR ESPORTIU

El CH Lloret, que la passada jornada va consumar matemàticament el descens a Primera Divisió, ja ha començat a planificar la propera temporada amb el clar objectiu de tornar a la màxima categoria el més aviat possible.

Francesc Sucarrats, en una foto recent
Per a tal fita, el club a anunciat la incorporació de Francesc Sucarrats com a nou coordinador esportiu, i com a següent objectiu, es planteja oferir la continuïtat a Manel Barceló a la banqueta del primer equip. Dona la casualitat que Sucarrats i Barceló ja van coincidir la passada temporada en el Blanes HCF, quan Barceló va substituir a Sucarrats com a entrenador i aquest va passar a ocupar la secretaria tècnica del club. Sucarrats té una dilatada experiència en les banquetes de diversos equips nacionals i estrangers, i aquesta temporada estava entrenant al Follonica italià fins que va ser cessat a mitja temporada.

Per una altra banda, el club també ha manifestat la necessitat de fer una reestructuració a la plantilla, però de moment està a la espera de començar a moure fils fins conèixer la decisió de l’entrenador.

El CH Lloret aposta per la continuitat de Manel Barcelo a la banqueta.