25 de maig 2011

EXPOSICIÓ D'ART "4 RODES, 2 MIRADES"


Aquest dijous 26 s'inaugura a la galeria "LAFUTURA" la exposició d'art "4 RODES, 2 MIRADES", amb pintures de Miquel Roura i fotogràfies de Josep Aliva referents al mon de l'hoquei patins.

Els autors han descrit així l'esdeveniment:

"Traços abstractes, gest, textura, dinamisme, tensió, la força rítmica dels colors. L’emoció i el moviment que genera la composició. Una mescla de la referència real i la figuració expressionista. La recerca de l’harmonia entre cos i ànima, matèria i esperit, on el temps i l’espai flueixen de manera irremissible en forma de moviment.

Una pregunta: per a què serveixen l’ art i l’esport? Per a res. Per a molt.

Territoris emotius, capaços de mostrar el millor i el pitjor del ser humà. Dues activitats pròpiament humanes, altament gratificants, que ens separen dels animals i que també ens hi aproximen. Són un desafiament, un plaer, un repte, un desig d’exhibició, on hi ha un punt de vanitat, d’arrogància, que és l’estímul, l’impuls.

L’art i l’esport serveixen per fugir de la realitat, però a la vegada també l’expliquen. Ens ajuden en definitiva a viure."

Títol: "4 RODES, 2 MIRADES" Miquel Roura (Pintura) i Josep Aliva (Fotografia)
Dates: Del 26 de maig al 11 de juny.
Inauguració: Dia 26 de maig a les 19.00 h.
Lloc:  Galeria "Lafutura", carrer Roser 60 (Poble Sec) L'horari d’obertura habitual és de 18h a 21h de dimecres a dissabte.
Més informació:
http://miquelroura.blogspot.com/
http://lafutura.wordpress.com/