13 de juny 2011

AMISTÓS: CP VILAFRANCA 3 - CATALUNYA 4

EL C.P. VILAFRANCA I LA SELECCIÓ CATALANA OFEREIXEN UN BON ESPECTACLE D’HOQUEI

Aquest passat dissabte, el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca i la Selecció Catalana van jugar un partit amistós en el marc del 30è Torneig de l'Enxaneta,º organitzat pel Club Patí Sant Ramon de Vilafranca i considerat el millor torneig d'hoquei base que es fa.

La selecció catalana comptava amb els millors jugadors de l'Oklliga: Carles Grau, i Gerard Camps com a porters, i com a jugadors: Marc Gual, Dani Rodríguez, Ferran Formatjé, Eloi Mitjans, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Toni Seró. Pel que fa el Caixa Penedès hi debutava la nova incorporació pr la temporada 2011-2012, el jove vilafranquí provinent del F.C. Barcelona, Joan Vázquez.

El partit va començar amb rapidesa i espectacle, oferint grans jugades. El primer a obrir el marcador va ser Dani Rodríguez per Catalunya, amb un xut que es va escolar a la porteria Vilafranquina en el minut 15 de partit. Cinc minuts més tard, el nou jugador del Reus, Jordi Ferrer, va fer el 2n gol per la selecció catalana. Fins arribar al descans, el Vilafranca intentava reduir distàncies amb grans jugades, però el flamant porter del Vic, Carles Grau ho va aturar tot, i amb aquest resultat de 2-0 es va arribar al descans.

A la represa, el bon joc i espectacle d'ambdós equips es va tornar a veure damunt la pista, però aquesta vegada va ser el Vilafranca el que al minut 9 va escurçar les diferències mitjançant una bonica jugada entre Gerard Vergés i Roger Riba, el qual va rematar sol davant de Carles Grau fent el 1 a 2. Poc va durar aquest resultat, ja que un minut després, Gerard Vergés va posar la seva mel i va fer el gol de l'empat. Amb l'igualada en el marcador, les jugades d'equip i les aturades dels porters es van deixar veure damunt la pista, cosa que els aficionats que omplien el pavelló de gom a gom van agrair. En aquest tram de partit el porter vilafranquí, Pere Antón, es va convertir en l'autèntic protagonista amb les seves aturades.

A manca de 4 minuts, el marcador es va tornar a bellugar, mitjançant Marc Gual, amb un xut molt ben col·locat de mitja distància que es va escolar per l'escaire de la porteria vilafranquina. Però 25 segons després, un xut llunyà de Borja Ramon, significava l'empat a 3. En els últims minuts, el tècnic vilafranquí va optar perquè el jove porter del planter vilafranquí Mia Martí també pogués tenir els seus minuts, amb molt d'encert. Quan tot semblava que acabaria amb el 3 a 3, un jugada de tira línies de Catalunya va significar el 4t gol  a manca de 4 segons, mitjançant Eloi Mitjans, i amb el resultat de 3 a 4 es va acabar un bon partit que va fer xalar de valent als aficionats de l'hoquei.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Ramon, Carrara i Ramon -cinc inicial- Riba, Vázquez, Busquets i Martí

CATALUNYA: Grau, Mitjans, Gual, Seró, Rodríguez -cinc inicial- Formatjé, Ferrer, Rodríguez i Camps