9 de juny 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 30) CP VILAFRANCA 4 - CP ALCOBENDAS 2

EL CAIXA PENEDES S'ACOMIADA DE LA TEMPORADA AMB VICTÒRIA

La primera divisió nacional espanyola d'hoquei patins va baixar el teló aquest cap de setmana a la poliesportiva vilafranquina, on el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca s'enfrontava al C.P. Alcobendas en un partit on no hi havia res en joc corresponent a la 30ª jornada de lliga, on al final el C.P. Vilafranca ha quedat classificat en 7ª posició final.

El partit va començar una mica adormit en l'aspecte del joc, però mica en mica el Vilafranca va començar a practicar un bon joc que li permetia arribar amb facilitat i claredat a davant de la porteria del madrileny Carlos Rodríguez. Quan millor jugaven els locals, un gol de l'experimentat Carlos Cortijo va caure com una gerra d'aigua freda en les files vilafranquines, en el minut 15 de la primera part. Amb aquest gol en contra, els penedesencs no es van arronsar i continuaven jugant al toc, però cap ocasió no volia entrar i amb aquest resultar favorable als madrilenys es va arribar al descans.

A la segona part, l'Acobendas va sortir a sentenciar el partit, però un inspirat Pere Anton Martínez aturava totes les arribades visitants. El tècnic vilafranquí va tornar a donar minuts als homes de la casa, així el jove Xavi Semis va sortir de titular a l'inici de la 2ª part. El Patí continuava fent el seu vistós joc, i va tenir la recompensa en el minut 10, mitjançant Gerard Vergés, el qual va posar l'empat a 1. L'alegria local va drar poc, ja que 3 minuts més tard, la jove promesa alcobendina Álvaro Martínez feia el 1 a 2. Però 19 segons després Borja Ramon feia l'empat a 2 esvaint així les il·lusions visitants.

Amb l'empat, tant el Vilafranca com l'Alcobendas buscaven insistentment la porteria contrària, però va ser el Vilafranca el que va aconseguir desfer l'igualada en el marcador mitjançant l'home de la casa, Jordi Busquets, el qual va aprofitar un rebot a l'àrea rival i va batre a Carlos Rodríguez, posamt el 3 a 2. Quedaven 8 minuts i el Vilafranca va aguantar molt bé el resultat amb tranquil·litat. Els visitants encara van tenir 2 faltes directes a manca de 2 minuts del partit, però un encertíssim Pere Anton les va aturar. Quan tan sols mancaven 6 dècimes per la conclusió del partit, Borja Ramon va posar el definitiu 4 a 2 en el marcador.

Ara el Vilafranca tornarà a jugar el proper dissabte davant la Selecció Catalana al pavelló vilafranquí a partir de les 19:30h en el marc del Torneig de l'Enxaneta que organitza el C.P. Sant Ramon.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Ramon, Palau, Vergés i Carrara --cinc inicial- Sabaté, Riba, Semis i Busquets

C.P: ALCOBENAS: Rodríguez, Jimenez, Escudero, Cortijo i Martínez --cinc inicial- Jurado, Martínez i Jimenez

FALTES: 11 C.P. Vilafranca // 9 C.P. Alcobendas