22 d’oct. 2011

PER FI COMENÇA LA OK LLIGA 2011-12!!!

A LA CONQUISTA D’UNA CORONA MOLT PREUADA

Després d’uns interminables cinc mesos d’espera, la lliga d’hoquei més important del món arrencarà de nou aquest cap de setmana, amb 14 equips a la graella de sortida, sense play-off, i amb més incògnites que mai, desprès de que la passada temporada el Reus Deportiu conquerís un títol que s’havia anat durant tretze campanyes consecutives cap a les vitrines del FC Barcelona.

Durant moltes temporades, la OK Lliga ens tenia acostumats a veure al Barça emportant-se el títol quasi bé de carrer, i contemplar com darrera seu, a més o menys distància, varis equips es barallaven per ser els campions de les “altres lligues”: la dels perseguidors del Barça (Reus, Liceo i Vic), i la de la resta d’equips, amb la esperança de trobar una sorpresa agradable per part d’algun equip que fos capaç de plantar cara i colar-s’hi entre els “grans”. La temporada passada, el Barça va entrar en una dinàmica força irregular de joc i resultats, i Reus i Liceo van mostrar-se molt sòlids fins tal punt d’acabar desbancant als blaugranes de la lluita pel títol.

La visió de que el Barça ja no és invencible ha obert un horitzó esperançador a la resta d’equips, que aquesta temporada afrontaran la competició amb la moral pels núvols. Però el Barça no és manc, i aquest estiu ha realitzat una destacable renovació del seu equip amb el propòsit de tornar a recuperar el tron. El Reus, que defensarà a capa i espasa el seu títol, i Liceo, amb lleugers retocs a la plantilla que l’any passat els hi va donar tants bons resultats, aspiren fermament  a coronar-se com a reis de l’hoquei mundial.

Igualment, no es pot menysprear a cap dels restants onze equips, ja que la OK Lliga ens té molt acostumats a les sorpreses, tant agradables com desagradables. I si no, recordem la temporada passada com el recent ascendit CE Vendrell va proclamar-se equip revelació del campionat, classificant-se per disputar la Copa i guanyant-se un lloc per competir a Europa aquesta temporada. I per l’altra part, el descens del CH Lloret, amb el mateix equip que una temporada abans havia enlluernat a tothom classificant-se cinquè a la lliga, i la desaparició del CP Tenerife desprès de perdre també la categoria. Noia, Igualada i Vic són equips sempre a tenir en compte, amb les seves aspiracions apuntant sempre molt alt. El Vendrell, desprès de la gran campanya passada, i el Voltregà, tenen com a principal objectiu el de consolidar-se a la categoria, sense descartar fites més altes. El rendiment de l’Alcoi i del Vilanova serà una de les incògnites de la temporada, desprès de que hagin patit una profunda renovació de la plantilla. I els nouvinguts SHUM, Monjos i Calafell, s’han reforçat a consciencia amb el clar objectiu de mantenir-se a la categoria. Aquesta temporada només hi hauran dues places de descens, degut a que la OK lliga s’ampliarà a 16 equips en la propera temporada, però aquestes estan més incertes que mai, i no es descarta cap sorpresa.

La OK Lliga 2011-12 aixeca el teló... que comenci l’espectacle!!!

ELS EQUIPS:

ENRILE PAS ALCOY: Els alacantins van passar-s’hi tota la temporada passada patint penúries per la part baixa de la classificació fins segellar la permanència en la darrera jornada, i les expectatives per la temporada actual són tota una incògnita. Han perdut als seus més importants referents en atac: Toni Pèrez i Lluís Rodero, i a dos dels “pesos pesants” del vestidor: el seu capità Cristian Santiago i Pablo Cancela. Les baixes les han cobert amb la incorporació dels argentins Lucas Martínez i Felipe Sebastián Matias, i han recuperat al davanter Pablo Sàez desprès d’una temporada a Itàlia, i a la darrera perla de la seva cantera, el jove Carlos Pérez, que s’havia estat “polint” les darreres temporades en el Barça B. A darrera hora, també ha incorporat a Luís Aceituno, un jove porter amb molt de futur que va militar la passada temporada en el Barça B i acaba de trencar el seu acord amb el GEiEG. L’Alcoy també jugarà la Copa CERS aquesta temporada.
Posició 2010-11: 10ª

Uniforme: samarreta blaugrana a franges verticals i pantalons blaus
Pista: Polideportivo Municipal Francisco Laporta, Alcoy (Alicante)
Plantilla:
Álvaro Navedo
Alvaro Navedo (porter)
Carlos Tarrazo (porter)
Luís Aceituno (porter)
Carlos Pérez
Pepe Gil
César Candadero
Juan José López
Felipe Sebastian Matias
Quico Rico
Pere Cañellas
Lucas Martínez
Pablo Sáez
Diego Mir (entrenador)

FC BARCELONA: Desprès de la decebedora temporada passada, que va posar fi a una era tenyida de blaugrana a la OK Lliga, el Barça ha revolucionat tota la seva secció d’hoquei patins, realitzant una profunda renovació a tots els nivells, on, des del patrocinador, fins arribar a la direcció esportiva, passant per tècnics de base, delegats i plantilla, no s’ha salvat ningú. La destitució de l’entrenador, Ferran Pujalte, va suposar la dimissió del secretari tècnic Quim Paüls. El club va decidir llavors confiar els dos càrrecs a un home de la casa, Gaby Cairo, amb una esplèndida carrera com a jugador, però amb experiència nul·la dirigint equips sèniors, en una arriscada decisió per part del club blaugrana. Cairo arribava amb moltes il·lusions, noves idees i un nou organigrama tècnic sota el braç, amb nous noms en els llocs de confiança, disposat revolucionar tot l’estament hoqueiístic blaugrana, per tornar al club de nou al màxim estatus de l’hoquei mundial de forma inminent. Pel que fa a la plantilla del primer equip, s’ha donat sortida als argentins Carlos López i David Pàez, i a Jordi Adroher, que no ha acabat satisfent les grans expectatives posades amb la seva arribada fa un parell de temporades. Adroher marxarà a reforçar al Reus, l’actual campió i un dels grans rivals del Barça. Precissament del Reus ha arribat una de les noves incorporacions barcelonistes, la de Marc Gual, un dels millors jugadors de la passada temporada. I d’un altre rival, el Liceo, arriba l’argentí Pablo Álvarez, confirmant així un “secret a veus” que ja es coneixia des de molts mesos enrere. Per acabar de completar la plantilla s’han pujat a dos nois del filial, que ja havien debutat en el primer equip, Xavier Barroso i Marc Juliá, jugadors que havien causat molt bones impressions en la seva estada en el Barça B. Pel que fa a la resta de l’equip, la portera continuarà una temporada més ben coberta per Egurrola i Segi Fernàndez, Beto Borregán continuarà sent el gran referent, malgrat tornarà a tenir que enfrontar-se a tot un sector que el vol jubilar, i Ordeig, Torra i Panadero arriben en un gran moment de forma desprès de proclamar-se campions del món amb la selecció espanyola fa uns dies, i Nalo García de ser subcampió amb l’argentina. Gaby Cairo tindrà que fer un gran treball per encaixar una plantilla plena d’estrelles, i més tenint en compte que quasi no ha pogut realitzar pretemporada amb l’equip al complet degut a la celebració del mundial de San Juan, però a Can Barça no s’hi valen les excuses, i s’exigeixen resultats i títols de forma immediata. Si ho aconsegueix, amb tant de talent junt, resultaran invencibles. De moment, ja han donat el primer cop sobre la taula adjudicant-se de forma contundent la Supercopa davant del Reus. Veurem com acaba la cosa.
Posició 2010-11:

Uniforme: Samarreta blaugrana a franges verticals i pantalons blaus
Pista: Palau Blaugrana, Barcelona.
Plantilla:
Reinaldo García
Aitor Egurrola (porter)
Sergio Fernández (porter)
Alberto Borregán
Josep Mª Ordeig
Sergi Panadero
Reinaldo García
Marc Torra
Marc Juliá
Xavier Barroso
Marc Gual
Pablo Álvarez
Gaby Cairo (entrenador)

SATHER BLANES HCF: Des de fa unes temporades acostuma a tenir una de les plantilles més compensades i competitives de la competició, però al final no acaba d’esclatar i acaba patint més del compte. Enguany a cobert la marxa del seu porter Roger Fernàndez i de Dani Rodríguez amb la incorporació de dos jugadors de qualitat contrastada: el veterà porter Jaume Llaverola (Igualada HC) i Manel Grasas (Liceo HC). Jugaran també la Copa CERS, on tenen força números per fer un bon paper.
Posició 2010-11:

Uniforme: Samarreta i pantalons negres
Lluís Teixidó
Pista: Ciutat Esportiva, Blanes (La Selva)
Plantilla:
Jaume Llaverola (porter)
Enric Núñez (porter)
Àlex Ridaura
Jepi Selva
Manel  Grasas
Kimi Ridaura
Lluís Teixidó
Xavi Armengol
Ramon Benito (entrenador)

CP CALAFELL TOT L’ANY: Torna a la categoria desprès de trenta anys d’absència, i el seu principal objectiu és quedar-s’hi. Té molt clar que la fita és molt complicada i la competència serà molt dura, però per assolir-la ha posat l’equip en mans de Pere Varias -un altre exjugador que s’estrena a les banquetes-, i s’ha reforçat amb la incorporació de la experiència de Marc Coy (procedent del desaparegut CP Tenerife) i Quim Pujades (ex del GEiEG, Tenerife i Vic), i la sang nova del jove Jordi Aragonés, cedit pel Noia Freixenet, desprès de la fallida incorporació d’Albert Riba. Amb la disputa de la Copa Esports Penedés, han pogut realitzar una completa pretemporada, malgrat els resultats no han estat gaire convincents, però resultarà interessant veure com han corregit els errors i en quines condicions s’enfrontaran a equips de màxima categòria.
Posició 2010-11: 3ª (primera Divisió)

Uniforme: Samarreta blanc i verda i pantalons verds
Pista: Pavelló Municipal Joan Ortoll, Calafell (Baix Penedès)
Plantilla:
Albert Dalmau (porter)
Xavier Montoya (porter)
Sergi Romeu
Marc Coy
Quim Pujades
Jordi Aragonés
Marc Vergés
Ferran Ortoll
Jordi Expòsito
Dani Lòpez
Òscar Aguilar
Jaume Altarriba
Israel Seoane
Pere Varies (entrenador)

IGUALADA HC: l’Igualada porta vàries temporades treballant en el projecte de tornar a ser un referent en el món de l’hoquei com ho va ser fins a finals del segle passat. Amb més o menys fortuna, se’n va sortint, i amb lleugers retocs, any rere any, està confeccionant una plantilla força competitiva. Aquest estiu ha patit cinc baixes, la més destacada es la del seu porter Jaume Llaverola, juntament a la d’Enric Torner, una jove promesa que no va arribar a eclosionar i enguany provarà fortuna a les files del Lloret. Manté la columna vertebral de l’equip amb jugadors de qualitat i experiència ben contrastada com Ton Balliu, Ferran Formatjé, Raül Pelícano, Edu Fernàndez i Marc Navarro, i només ha fet tres incorporacions, però molt interessants: el porter Roger Fernàndez i el defensa Dani Rodríguez, procedents del Blanes, i la de Roger Rocasalbas del Vilanova. Durant aquesta pretemporada han deixat molt bones sensacions, arribant a ser finalistes de la Copa Esports Penedès, cosa que els hi dona molts números per ser un dels equips que lluitaran en la zona alta de la classificació.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta arlequinada blau i vermell i pantalons blaus
Pista: Pavelló de Les Comes, Igualada (Anoia)
Plantilla:
Ton Balliu
Roger Fernàndez (porter)
Albert Lòpez (porter)
Ton Balliu
Ferran Formatjé
Dani Rodríguez
Roger Rocasalbas
Jordi Casanovas
Edu Fernàndez
Marc Navarro
Raül Pelícano
Ivan Sanz (entrenador)

HC COINASA LICEO: És l’actual campió d’Europa i va acabar subcampió de la passada OK Lliga, mantenint opcions de títol fins la darrera jornada, això ja diu molt del Liceo i de les seves pretensions per aquesta temporada. Han patit la baixa de dos dels homes més importants de la passada campanya: Manel Grasas i Pablo Álvarez, i la de Pedro Afonso, que torna Portugal, llocs que han cobert amb la incorporació del golejador Toni Pérez i l’argentí Matias Pascual. Una temporada més sota les ordres de Carlos Gil, els gallecs han estat els primers en començar a treballar, i quan comenci la lliga ja portaran quasi bé dos mesos de rodatge, medint-se amb rivals de diferents estatus, en els quals, les seves dues noves incorporacions han tingut temps de sobres per acoblar-se a l’equip. Tenen l’avantatge de que, tot i el seu potencial, durant la pretemporada només han patit una absència per culpa del mundial, la del seu capità Jordi Bargalló, cosa que fa que el grup arribi ben compenetrat a la competició. Amb una plantilla plena de jugadors amb molt de talent, que compensa perfectament la veterania, experiència i joventut, els liceistes no renuncien a res aquesta nova temporada.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta blanca amb detalls verds i pantalons blancs
Pista: Palacio de los Deportes de Riazor, A Corunya.
Plantilla:
Jordi Bargalló
Xavier Malian (Porter)
Tiago Sousa (Porter)
Jordi Bargalló
Josep Lamas
Eduard Lamas
Toni Pérez
Ricardo Barreiros
Sergi Miras
Matias Pascual
Carlos Gil (Entrenador)
    
SHUM GRUPO MAESTRE: Els de Maçanet han retornat a la màxima categòria per la porta gran, desprès d’haver-se proclamat campions de la Primera Divisió de forma autoritària la passada temporada. Per intentar consolidar-se a la OK Lliga han mantingut bona part de la seva plantilla, amb homes com David Plaza, Joan Castanyé, Albert Solé i el porter Willy Domínguez, que van mostrar un nivell excepcional l’anterior campanya, i han dirigit les seves mirades cap a Vilanova en busca de reforços, incorporant a Jordi Galan, Marc Roca i Jordi Bartrés. El seu lloc natural estaria a la part baixa lluitant per la salvació, però amb la seva plantilla i desprès de la bona pretemporada que han fet, no es pot descartar que es converteixin en una de les sorpreses del campionat.
Posició 2010-11: (Primera Divisió)

Uniforme: samarreta arlequinada blanc i vermella i pantalons blancs
Pista: Pavelló Municipal, Maçanet de La Selva (La Selva)
Plantilla:
Willy Domínguez
Willy Domínguez (porter)
Joel Moral (porter)
Joan Castanyé
David Plaza
Jordi Galan
Ruben Fernàndez
Marc Roca
Albert Solé
Jordi Bartrés
Jordi Roca (entrenador)

CP MONJOS: Fa unes temporades, quan militava a 1ª Catalana, el CP Monjos es va posar d’objectiu assolir en un breu plaç la OK Lliga, i per aconseguir-ho va “tirar de talonari” comprant una plaça a la Primera Divisió estatal i confeccionant una plantilla plena de jugadors amb dilatada experiència. Per fi ho ha aconseguit, i ara li toca assentar-se per demostrar que l’esforç fet no ha resultat “flor d’un dia”. No ho tindrà gens fàcil, i el principal handicap que es trobarà serà que el pes de l’equip continua caient sobre jugadors de renom, però massa veterans, com el porter De Moya, David Càceres o Xavi Brichs. Per reforçar la plantilla ha incorporat a dos jugadors amb experiència a la categòria, com són Borja Ferrer (CE Vendrell) i David Ros (GEiEG), a més del jove Àlex Martínez, que l’any passat va fer una bona temporada en els files del Barça B.
Posició 2010-11: (Primera Divisió)

Uniforme: Samarreta negra i pantalons blancs
Pista: Pavelló Municipal, Sta. Margarida i els Monjos (Alt Penedès)
Borja Ferrer (amb el CE Vendrell)
Plantilla:
Juan Ramon De Moya (porter)
Marc Escofet (porter)
Borja Ferrer
Xavi Brichs
David Ros
Oleguer Martí
David Càceres
Àlex Martínez
Sebas Moreno
Antoni Aranda (entrenador)

CE NOIA FREIXENET: La temporada passada van anar de menys a més fins acabar la lliga en una més que meritòria quarta posició, que els hi ha donat el dret a poder jugar la Lliga Europea d’enguany. A part d’això, històricament el Noia es un equip al que mai es pot deixar de banda, ja que sempre acostuma a confeccionar plantilles molt competitives, tenint com a base la seva gran cantera de jugadors. La nova temporada l’afronten amb molt poques variacions a l’equip, que continuarà girant al torn de jugadors consagrats com Jordi Del Amor, Joan Feixes, Eloi Mitjans o Francesc Bargalló, i amb una única incorporació, la de Jaume Farrés (GEiEG) que compensarà la marxa de Jordi Aragonés, cedit al Calafell, i d’Albert Riba, que finalment  s’ha retirat. En la pretemporada, els noiencs han causat molt bona impressió i s’han adjudicat la Copa Esports Penedès, i tot apunta a que seran uns dels equips a tenir en compte aquesta temporada.
Posició 2010-11:

Uniforme: Samarreta vermella amb ratlles diagonals negres i pantalons negres.
Pista: Pavelló de l’Ateneu agrícola, Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
Plantilla:
Eloi Mitjans
Oriol Bargalló (porter)
Xavi Puigbí (porter)
Jaume Farrés
Francesc Bargalló
Aleix Esteller
Jordi Del Amor
Eloi Mitjans
Joan Feixes
Toni Serò
Pau Bargalló
Ferran Lòpez (entrenador)

TECNOL REUS D: Són els actuals campions, desprès d’arravatar-li al Barça un títol que havien renovat durant tretze temporades consecutives, i això diu molt en favor del reusencs. Aquesta temporada han fet poques variacions a la plantilla, el just per disposar de més efectius tenint en compte que José Luis Páez ja té 42 anys i les lesions li han fet perdre una bona part de la temporada, i per cobrir la marxa del seu cervell, Marc Gual que s’ha deixat seduir pels cants de sirena provinents de Can Barça. Precisament del club blaugrana ha arribat una de les seves dues novetats, Jordi Adroher, un jugador de molt talent que no ha pogut mostrar-ho amb el Barça, i arriba amb moltes ganes de reivindicar la seva qualitat. L’altre fitxatge és Jordi Ferrer, que torna al club desprès de varies temporades madurant en equips com el Tenerife i Vilanova. Aquestes dues incorporacions serviran per donar encara més qualitat a una plantilla ben plena, amb jugadors com Raül Marín i Albert Casanovas, en un moment dolç de la seva carrera, Guillem Trabal, sempre una assegurança a la porteria, i homes amb experiència i qualitat contrastada com Jordi Molet i Xavier Caldú. No han pogut començar la temporada oficial amb bon peu, ja que han perdut la Supercopa davant del Barça, així que el seu principal objectiu serà la renovació del títol de lliga, fita gens fàcil, però el fet de poder fer història els té amb la moral pels núvols.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta roig-i-negra a franges verticals i pantalons negres
Pista: Palau d’Esports, Reus (Baix Camp)
Plantilla:
Jordi Molet
Guillem Trabal (porter)
Felipe Quintanilla (porter)
Joan Salvat
Pol Pàmies
Xavier Caldú
Marc Ollé
Albert Casanovas
Jordi Molet
Raül Marín
José Luís Páez
Jordi Adroher
Jordi Ferrer
Alejandro Domínguez (entrenador)
  
CE MORITZ VENDRELL: Van ser la sorpresa agradable de la passada temporada, on acabats d’ascendir a la OK Lliga van aconseguir classificar-se per jugar la Copa, i acabant en la classificació final en novena posició, van guanyar-se una plaça per jugar la Copa  CERS. De cara a aquesta temporada han patit sis baixes, tres d’elles força sensibles: la del porter Carles Grau, un dels jugadors claus de la bona campanya anterior, i la de dos dels pilars de l’equip, Borja Ferrer i el veterà Jordi Garcia, per el que la plantilla es veurà força renovada. Aquest estiu s’han anat de pesca per les Canàries aprofitant la desaparició del CP Tenerife, i s’han emportat a dos dels homes més importants del club illenc: Àngel Rodríguez i Xavi Costa, que juntament als porters Àlex Ribó, del Vilanova, i Roger Molina, que torna d’una temporada per terres italianes, s’encarregaran de completar la plantilla, que continuarà sota les ordres de Guillem Cabestany. Amb l’objectiu de consolidar-se a la categoria i l’al·licient de poder jugar a Europa, i recolzats per una fidel i incondicional afició, els vendrellencs afronten una il·lusionant temporada.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta vermella i pantalons negres
Pista: Pavelló del Club d’Esports Vendrell, El Vendrell (Baix penedès)
Plantilla:
Òscar Ruiz
Roger Molina (porter)
Àlex Ribó (porter)
Àngel Rodríguez
Jordi Esteva
Òscar Ruiz
Eloi Albesa
Cristian Rodríguez
Xavi Costa
Lluís Ferrer
Guillem Cabestany (entrenador)

RONCATO CP VIC: La temporada passada no va satisfer les expectatives creades i finalment, sense opcions, es va “deixar anar” fins caure a la setena plaça final, però per afrontar l’actual s’ha decidit confiar en el mateix bloc de jugadors, llevat del canvi a la porteria de Ernest Freixes i Joan Baget per Carles Grau -provinent del CE Vendrell- i Elagi Deitg –del Vic B-, i confiar la banqueta a Carlos Figueroa, un entrenador de prestigi amb una dilatada carrera plena de títols. La seva plantilla es una de les més compensades de la OK Lliga, per no dir la que més, que conjuga a la perfecció la joventut amb la experiència, i el seu principal avantatge és que mai juguen amb la pressió de tenir que guanyar incondicionalment, cosa que s’acaba notant en el seu joc. Un dels principals atractius de la temporada serà veure la evolució de l’argentí Lucas Òrdoñez, una de les revelacions de la passada campanya, a qui molts dels equips “grans” ja tenen posat l’ull a sobre. Amb la capacitat de Figueroa de fer equips guanyadors, i la plantilla actual, els vigatans estan convençuts de tornar a lluitar per les posicions més altes de la taula, sense renunciar a fer també un bon paper a Europa i a la Copa.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta blanc i vermella a franges verticals i pantalons blancs
Pista: Pavelló Olímpic, Vic (Osona)
Lucas Ordóñez
Plantilla:
Carles Grau (porter)
Elagi Deitg (porter)
Sergi Pla
Josep Mª Roca
Miquel Masoliver
Romà Bancells
Jordi Carbó
Lucas Órdoñez
Borja Lòpez
Carlos Figueroa (entrenador)

CP VILANOVA MOPESA: El Vilanova ha estat un dels equips que millor sensacions estava mostrant en les temporades anteriors, però el seu rendiment de cara a la present temporada resulta tot un misteri, ja que amb vuit baixes, ha tingut que confeccionar una plantilla pràcticament nova. Qui si que continua és el tècnic Josep Lluís Del Riu, que tindrà una feinada de por per conjuntar totes les peces d’un equip ple de cares noves i sense cap referent, desprès de la marxa de Galán, Ferrer, Rocasalvas i Bartrés, peces claus en anteriors campanyes. Per formar el nou grup han arribat dos jugadors de OK Lliga: Carles Rodríguez (Voltregà) i Manel García (Alcoy); dos de Primera divisió: Pedro González (Areces) i Esteve Pujals (Vila-Seca); als que s’uniran altres joves del planter, com Òscar Martínez i el porter Àlex Aguilar. La pretemporada no ha servit per desvetllar gaires incògnites, ja que, llevat de la Copa Esports Penedés, on han arribat a semifinals, s’han enfrontat a equips de categories inferiors, pel que es tindrà que esperar a que la competició oficial avanci per treure conclusions.
Posició 2010-11:

Uniforme: samarreta verda i pantalosn blancs
Pista: Pavelló Municipal d’esports, Vilanova i la Geltrú (Alt Penedès)
Plantilla:
Luís Gil
Luís Gil (porter)
Òscar Aguilar (porter)
Carles Rodríguez
Manel García
Esteve Pujals
Jordi Creus
Francesc Gil
Pedro González
Òscar Martínez
Josep lluís Del Riu (entrenador)
     
CP VOLTREGÀ: Els osonencs van tornar la temporada passada a la màxima categoria, on per història, mereixen ser-hi. L’any passat, amb un equip molt jove i fet a la casa, van patir més del compte per mantenir-se, però aquesta temporada, amb pràcticament la mateixa plantilla, el seu objectiu és consolidar-se per poder tornar a mirar cap amunt. Per la present campanya han patit només una baixa, la de Carles Rodríguez, que cobriran amb gent de la seva inesgotable cantera. El veterà Juli Anguita continuarà sent un dels referents d’un equip en el que gent jove com Gerard i Santi Teixidó, o Jordi Urbano, estan demanant pas per mostrar la seva qualitat. Com sempre, la seva incondicional afició, sobretot a casa, serà un altre punt a favor pels voltreganecs.
Posició 2010-11: 11ª

Uniforme: samarreta blanc-i-blava a franges verticals i pantalons blaus
Pista: Pavelló Oliveras de la Riba, Voltregà (Osona)
Plantilla:
Roger Torelló (porter)
Adrià Hernàndez (porter)
Jaume Molas
Gerard Teixidó
Juli Anguita
Santi Teixidó
Albert Grau
Jordi Romeu
Jordi Urbano
Àlex Rodríguez
Èric Vargas
Ricard Ares (entrenador)