14 de nov. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 6): CP ALCOBENDAS 2 - CP VILAFRANCA 1

ROBATORI A 7 DÈCIMES

El Caixa Penedès Vilafranca afrontava en aquesta 6ª jornada un dels partits més complicats del que portem de lliga davant l’Alcobendas, on hi milita l’exjugador del Patí, Oscar Lupión. L’equip vilafranquí es va desplaçar fins a la comunitat de Madrid, amb les novetats a la llista de convocats de Brandon Carrara i Roger Riba, que desprès de superar la seva lesió, va jugar els seus primers minuts a la lliga.

Reaparició de Roger Riba
Els primers minuts del partit van ser de tempteig, sense arriscar innecessàriament. Els jugadors vilafranquins ho intentaven amb jugades llargues; cal destacar una molt bona jugada, on Gerard Vergès assisteix a Joan Vàzquez, i aquest fa lluir al porter madrileny. L’Alcobendas va tenir les seves oportunitats: amb una jugada dins l’àrea que Carlos Cortijo va rematar tal com li venia, i amb un contraatac d’Oscar Lupión, però davant es van trobar a Xus Fernandez que va realitzar unes molt bones aturades. L’equip vilafranquí buscava porteria amb xuts llunyans d’Oriol Palau i amb internades per banda de Pablo Aguarón. A manca de 9 minuts per l’acabament d’aquesta primera part, Roger Riba disputava els seus primers minuts desprès de la seva llarga lesió. Amb el resultat de 0-0 s’arribava a la mitja part.

Jugada d'atac del CP Alcobendas
A la represa la tònica dominant era la mateixa, un CP Vilafranca que movia la bola i jugava a possessions llargues, i un Alcobendas que buscava tallar boles i sortir de contraatac. En el minut 8 d’aquesta segona part l’Alcobendas va tenir un penal a favor. L’encarregat de fer el llançament va ser Moisés Escudero, però el seu xut el va aturar Xus Fernandez. En el minut 17, Moisés Escudero marcava l'1-0 d’un fort xut fora de l’àrea. El Vilafranca intentava buscar l’empat, i el va trobar a manca de 3 minuts per l’acabament del partit, els àrbitres van sancionar amb tarjeta blava una entrada per darrera d’Álvaro Martínez a Joan Vàzquez, l’encarregat de fer el seu llançament va ser Gerard Vergès que va enganyar perfectament al porter local i va fer pujar l’empat a 1 al marcador.

Pablo Aguarón
Quan semblava que l’empat seria el resultat final, els senyors col·legiats Rubio i Sanz, van perjudicar greument els interessos del CP Vilafranca quan a manca de 35 segons van senyalar la novena falta del Patí quan el jugador vilafranquí Pablo Aguarón lluitava una bola amb un jugador d’Alcobendas. Però el fet més greu, es quan a manca de 3 segons per l’acabament del partit Jordi Garcia xuta a porteria, el seu xut topa amb les cames d’un jugador de l’Alcobendas, i quan els dos jugadors van a buscar la bola sense cap intenció de fer falta, el senyor Sanz s’inventa una falta, la desena en contra l’equip vilafranquí, a manca de 7 dècimes pel final del partit. Desprès de protestes dels jugadors vilafranquins, els senyors colegiats, amb una actitud prepotent, van assenyalar la falta directa sense immutar-se. L’encarregat de fer el llançament va ser Alvaro Martinez, que d’un xut fort i col·locat va batre a Xus Fernandez. Amb el resultat de 2-1 va acabar el partit.Cal destacar el gran partit dels jugadors vilafranquins, que van demostrar en tot moment un gran esperit de lluita i sacrifici. El resultat més just vist el partit era l’empat.

Dissabte vinent, el Caixa Penedès Patí Vilafranca tornarà a jugar a fora, en aquest cas es desplaçara fins a terres alacantines per jugar contra el CP Raspeig a partir de les 8 del vespre. El partit el podeu seguir com sempre per radio Vilafranca, amb la locució que farà el nostre company Josep Gumà.
.
CP Vilafranca: Fernánez, Palau, Vergés(1), Vazquez i Garcia –cinc inicial- Aguarón i Riba

CP Alcobendas: Rodríguez, Lupión, Jiménez, Escudero (1) i Cortijo –cinc inicial- Jurado i Martinez (1)

Text i fotos: CP Vilafranca