1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 12): CP VILAFRANCA 2 - CP ARECES 3

Text i fotos: Raimon Mascaró (Web CP Vilafranca)

ENSOPEGADA ABANS DE NADAL

El Caixa Penedès Patí Vilafranca afrontava aquesta 12ª jornada, abans de l’aturada per les festes de Nadal, amb ganes de sumar els tres punts i acabar l’any en posicions de privilegi a la Primera Divisió Nacional, però els tres punts no s’han quedat a casa.

El partit ha començat amb un Patí Vilafranca amb ganes d’anar per feina i encarrilar el partit de seguida. Les primeres ocasions de gol han estat de Gerard Vergès i de Roger Riba, però la bola no volia entrar. En el minut 5 Bernardo feia el 0-1, amb un contraatac molt ben portat per l’equip asturià. El Vilafranca ho intentava, i en el minut 9 Roger Riba ha tingut la seva oportunitat de penal, però el seu xut l’ha aturat Morrison.

Debut de Joan Muntané
En el minut 12 ha debutat amb la samarreta vilafranquina Joan Muntané. L’equip vilafranquí, ben posicionat sobre la pista, buscava el gol amb xuts de lluny i internades per banda amb rematada al segon pal, però les aturades del porter asturià Morrison ho han impedit. Amb aquest resultat de 0-1 s’ha arribat al final de la primera part.

La represa ha començat bé pel Patí, ja que en el minut 28 una bona triangulació de l’equip vilafranquí ha servit a Gerard Vergès per batre per dalt al porter asturià d’un fort. Era l’empat a 1. En el minut 31 els arbitres han ensenyat targeta blava a José Abella. L’encarregat de fer el llançament de falta directa ha estat Gerard Vergès, però el porter Morrison ha aturat la bola. Durant el temps de superioritat numèrica, en el minut 33, Gerard Vergès de fort xut de fora l’àrea a fet pujar el 2-1 al marcador. Però 6 minuts desprès, l’Areces ha tingut la seva oportunitat de falta directa. L’encarregat de fer el llançament ha estat Bernardo, que ha marcat l’empat a dos. En el minut 42, l’equip asturià s’ha tornat avançar al marcador amb gol de Bernardo, era el 2-3. En el minut 45 l’equip vilafranquí ha tingut una nova falta directa per empatar el partit, però el llançament de Joan Vazquez l’ha aturat novament Morrison. En els últims minuts l’equip vilafranquí ho ha intentat de totes formes, però el resultat ja no s’ha mogut.

Ara toca descansar i ja pensar amb el proper partit de lliga, el 8 de gener a les 12 de migdia contra el Lleida Llista Blava.

CP VILAFRANCA: Martinez, Palau, Vergès(2), Carrara i Riba –cinc inicial- Vazquez i Muntané

ARECES: Morrison, Bernardo(3), Quintanal, Abella i Fernandez –cinc inicial- Vallina, Aspra i Pola.