1 de des. 2011

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 6): BLANES HCF 3 - FC BARCELONA 5


EL BARÇA MANTÉ EL LIDERAT

El Barça es va desplaçar el passat dilluns fins a Blanes per disputar el partit que tancava la sisena jornada de la OK Lliga 2011-12. El partit es va jugar dilluns ja que va ser retransmès en directe per Esport 3 i Teledeporte. El fet de que el rival fos el Barça de les estrelles, afegit a que per aquest partit es va posar la entrada lliure, va fer acostar-se un nombrós públic, majoritàriament infantil i de poblacions veïnes, que va poblar les normalment desèrtiques graderies de la Ciutat Esportiva.

El desplaçament no resultava gens fàcil pels homes de Gaby Cairo, ja que l’equip local ha confeccionat enguany una plantilla molt competitiva i està realitzant un bon inici de temporada. A més, als blaugranes se’ls hi tenia que afegir la pressió extra que comportava les victòries aconseguides per el Liceo i el Noia, que suposaven que una ensopegada els hi faria perdre el liderat de la classificació.

El partit no ha començat gens bé pel Barça, ja que als 47 segons s’ha trobat amb el marcador en contra per culpa d’una canonada de Jepi Selva que va sorprendre Egurrola colant-s’hi per tota la escaire de la porteria. Als jugadors barcelonistes els hi va costar encara una mica adaptar-se a la complicada pista blava del pavelló (no es va muntar la pista especial per TV), i si això se li afegeix el tenir que fer-ho amb el resultat en contra i un rival molt ben posicionat, la dificultat s’incrementa. Finalment, als 16 minuts, una bona acció de Marc Torra va suposar el gol de l’empat a 1 amb el que va acabar el primer temps.

La segona part va ser encara més disputada i intensa que la primera, prova d’això és el marcador de faltes, que va acabar 25-17., i va estar marcada per diverses decisions arbitrals força rigoroses, marcades als dos bàndols. El Barça va faller en dues jugades a bola aturada i els locals van poder avançar-se 3-1 gràcies a un altre gol de Selva i un d’Armegol. Però en un tens tram final de partit, els blaugranes van aconseguir capgirar el marcador amb un gol de Panadero i dos de Torra. Pablo Álvarez va fer de falta directa el definitiu 3-5.
 

Amb aquests tres punts, el Barça es manté invicte al capdavant de la classificació, igualat al Liceo amb 16 punts de 18 possibles, a la espera de rebre aquest divendres a les 20:45 al CP Voltregà al Palau Blaugrana, en un dels derbis històrics de la màxima categoria de l’hoquei estatal.


Els nostres amics de FACEBOOK també podran veure publicats en el nostre perfil uns videos amb algunes de les imatges polèmiques del partit.

N. de R.: Malgrat en A KOPS D’STICK sempre intentem mantenir-nos imparcials en les nostres cròniques, aquesta publicació està escrita des de l’òptica del Barça, degut a que no tenim la autorització de l’altre club per publicar res en la seva referència i no tenim ganes de buscar-nos problemes per demostrar la nostra raó. Podeu trobar la crònica completa del partit i la seva fitxa tècnica en altres pàgines web.