15 de des. 2011

PROTAGONISTES "A KOPS D'STICK" 2011


RAIMON MASCARÓ 
(Web CP Vilafranca)

Foto: Perfil Facebook Raimon Mascaró
Des d’ara fa tot just un parell d’anys, quan A Kops d’Stick va començar a donar les seves primeres passes, el CP Vilafranca va ser el primer club que es va oferir a col·laborar amb nosaltres, enviant-nos les cròniques i les fotos del seus partits. Des de llavors, no han fallat mai, i cada setmana hem pogut penjar, amb més o menys puntualitat, la informació de la jornada del Patí Vilafranca. L’artífex de tot això és en Raimon Mascaró.

En Raimon no ha jugat mai a l’hoquei, però la seva afició ja li ve de lluny, de fa 25 anys, quan sent un marrec anava al pavelló a veure l’hoquei amb el seu oncle. Des de llavors, ha mostrat fidelitat absoluta al seus colors, als del Club Patí Vilafranca, equip al que també acompanya amb regularitat als seus desplaçaments per tota la geografia estatal des de fa unes cinc temporades.

Fa tres anys que es cuida de la web del CP Vilafranca, recollint tots els resultats i noticies del club, seguint a l’equip a partits i esdeveniments, dels quals ell mateix s’encarrega de redactar i immortalitzar la noticia, per desprès publicar-ho tot i enviar-ho puntualment a diferents mitjans de comunicació, com el nostre, per a que el que passa al Patí Vilafranca tingui el màxim de ressò possible. Els textos podran estar millor o pitjor redactats, les fotos poden tenir millor o pitjor qualitat, es igual, això no importa, tot el contrari. Recordem que en Raimon ni és periodista, ni es guanya la vida fent això. Ho fa perquè si, perquè li agrada i gaudeix, dedicant-li moltes hores del seu temps lliure, i això té un mèrit infinit.

La nominació d’en Raimon Mascaró per ser PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2011, és també el reconeixement a tota a aquella gent que des de la segona fila fan la “feina bruta”, la que no es veu i esta poc reconeguda, però que és primordial per poder difondre l’hoquei arreu i aquest no caigui en l’oblit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Raimon és un crack encara que no estigui sobre la pista.
Visca la gent que ajuda a mantenir viu l'hoquei!!!!