1º DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 13): LLEIDA LLISTA 3 - CP VILAFRANCA 1

Text: Raimon Mascaró (Web CP Vilafranca)

EL PATÍ S’EMBOIRA A LLEIDA

Després de les vacances de Nadal el Caixa Penedès Patí Vilafranca reprenia la lliga a la Terra Ferma, contra un dels històrics de l’hoquei català, el Lleida Llista Blava..

L’equip entrenat per Jordi Garcia i Fidel Noguera ha sortit en busca de la victòria des d’un bon començament. Les primeres ocasions han estat per Gerard Vergès, amb xuts des de mitja distància. En el minut quatre d’aquesta primera part, l’equip lleidatà ha tingut la seva primera ocasió: els arbitres han assenyalat falta directa d’Oriol Palau sobre l’exjugador vilafranquí Lluis Rodero; l’encarregat de fer el llançament ha estat el mateix jugador, però el seu xut l’ha aturat Pere Antón. En aquest mateix minut, a la següent jugada, el Patí Vilafranca a marcat el 0-1 obra de Joan Vazquez, desprès d’una bona jugada d’atac de l’equip vilafranquí. Dos minuts desprès, en el 6, Carles Trilla empatava el partit amb una jugada de contraatac. Amb aquest resultat d’empat a 1, el Caixa Penedès ho seguia intentant amb jugades de velocitat per banda i xuts de lluny, obra de Roger Riba i Jordi Garcia, però la bola no volia entrar. Amb l’1-1 s’ha acabat la primera part.

A la represa, el Caixa Penedès ha sortit de forma ràpida a buscar el gol per posar-se per davant en el marcador. Cal destacar els xuts al pal de Gerard Vergès i d’Oriol Palau, però en el minut 35, Lluis Rodero, de jugada personal s’ha driblat a dos defenses vilafranquins i a batut per baix a Pere Antón, era el 2-1. El Patí ho intentava, però una molt bona defensa de l’equip local impedia el gol. Joan Vazquez ha tingut la millor ocasió al rematar des del segon pal una passada de Jordi Garcia, però la seva bola ha anat al pal. En el minut 46, el Lleida ha arribat a les 10 faltes i l’encarregat de fer el llançament de falta directa a estat Joan Muntane, però no ha estat encertat de cara a porteria. A la jugada següent, l’ex-vilafranquí Albert Soteras ha marxat per velocitat del seu defensa, s’ha plantat sol davant Pere Anton i ha marcat el 3-1 definitiu. Ja no hi havia temps per més, i amb aquest resultat desfavorable a l’equip vilafranquí s’ha acabat el partit.

Diumenge vinent el Patí Vilafranca te una proba de foc, contra l’actual líder de la competició, el Sant Feliu, a les 12:30h a la poliesportiva vilafranquina.

LLEIDA LLISTA BLAVA: Tomas, Trilla(1), Soler(1), Rodero i Povedano –cinc inicial- Soteras(1) i Muntané.

CAIXA PENEDÈS PATÍ VILAFRANCA: Martinez, Palau, Vergès, Vazquez(1) i Carrara –cinc inicial- Muntane, Garcia i Riba.

ARBITRES: Zarate i Gorina