23 de gen. 2012

COPA CERS 2011-12 (1/8 DE FINAL, ANADA): FORTE DEI MARMI 5 - CE VENDRELL 4

Text i fotos: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd 5 a 4 a la pista del Forte dei Marmi en el partit d'anada de vuitens de final de la CERS

Alineacions

FORTE DEI MARMI: Stagi (porter), Crudeli, Videla, Cancela, Giménez –equip inicial-, Leonetti, Bellè, Ballestero, Giorgi i Angelini (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez,equip inicial, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Toni Sánchez, i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 (16') Cancela; 1-1 (20') Lluís Ferrer; 1-2 (20') Toni Sánchez; 2-2 (24') Cancela; 3-2 (34')  Cancela, de falta directa; 4-2 (39') Giménez; 5-2 (42') Videla, de penal; 5-3 (42') Eloi Albesa, de falta directa; 5-4 (48') Cristian Rodríguez, de penal.

Targetes: Targetes blaves a Roger Molina (41') i a Giménez (42').

Faltes: 9 / 10

Àrbitres: Peixoto i Vieira.

Als primers minuts de la primera part, el Vendrell va tenir diverses oportunitats per inaugurar el marcador. Però al minut 16, amb un contraatac dels italians, Cancela va fer l'1 a 0. El minut 20 va ser beneficiós per al Moritz CE Vendrell: Lluís Ferrer va fer l'empat després de rematar una aturada d'Stagi i Toni Sánchez va fer l'1 a 2 amb un xut a mitja distància. Però Cancela va igualar el marcador a pocs segons per arribar al descans.

A la segona part els dos equips estaven carregats de faltes. Al minut 33, el Vendrell ja tenia la novena falta i un minut després ja va fer la desena, fet que va aprofitar Cancela per fer el 3 a 2 de falta directa. Amb el resultat en contra, el Vendrell va assetjar la porteria defensada per Stagi i, al minut 35, Àngel Rodríguez va tenir una bona oportunitat per marcar, però la bola va anar al pal. I quan semblava que les coses es començaven a posar de cara per al Vendrell, sobretot quan al minut 36 el Forte dei Marmi va fer la novena falta, Giménez va aprofitar una errada en defensa del Vendrell per fer el 4 a 2. A més, al minut 41, Roger Molina va rebre una targeta blava, però Cancela no va poder batre Ribó amb la falta directa consegüent. I el partit es va complicar encara més quan al minut següent Videla va fer el 5 a 2 de penal. Però el Vendrell va reaccionar i al mateix minut 42, Eloi Albesa va retallar distàncies en el marcador fent un gol de falta directa, a causa d'una targeta blava que va rebre Giménez. I a dos minuts del final, Cristian Rodríguez va fer el definitu 5 a 4 de penal. Per tant, derrota del Vendrell en el partit d'anada de vuitens de final de la CERS a terres italianes, però amb un resultat ajustat que fa possible pensar en una remuntada de l'eliminatòria a casa. El partit de tornada està previst que es disputi dissabte 25 de març, a les 20 h, al pavelló del Club d'Esports Vendrell.