1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 18): CH VILA-SECA 4 - CP VILAFRANCA 4

Text: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)

EMPAT AGREDOLÇ

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca es desplaçava fins a la immensa pista del C.H.Vila-Seca per tal de disputar la 18 jornada de la 1ª Nacional. Els del Penedès recuperaven, després de 3 mesos, a Pablo Aguarón lesionat al turmell. Els tarragonins comptaven a les seves files amb l’exvilafranquí Javi Sama.

Gerad Vergés
El partit ha començat de cara pels locals, quan Javi Sama ha avançat al Vila-seca al minut 8. La reacció dels vilafranquins s’ha fet efectiva tant sols en un minut, ja que Joan Vázquez ha empatat el partit en el minut 14. L’empat va durar poc, ja que només un minut després Gerard Vergés posava la mel al partit i feia l’1-2, resultat amb el què s’ha arribat a la mitja part, en una primera part on el Patí tenia un ritme de bola alt i que ha practicat un gran hoquei.

Joan Muntané
A la represa, el Vilafranca no es volia deixar sorprendre i Joan Muntané engreixava l’avantatge vilafranquí posant l’1 a 3 tant sols 2 minuts després de començar el segon temps. Però aquest avantatge de 2 gols no s’ha pogut mantenir gaire estona, ja que els locals, dos minuts després han aconseguit empatar gràcies a Xavier Díez, que ha fet dos gols en un minut que ha suposat l’empat a 3. Els alt penedesencs volien la victòria, i Roger Riba hi ha contribuït fent el 3 a 4 en el minut 33 de partit. Amb aquest avantatge el Patí ha tingut l’oportunitat de sentenciar, quan Joan Vázquez ha estavellat la falta directa que ha tingut al pal.

Joan Vàzquez no va saber transformar una falta directa
El Vila-seca s’ha crescut, i del possible 3-5 s’ha passat a l’empat a 4 al minut 39, després de que Xavier Díez firmés el seu hat-trick particular. La lluita per la victòria s’ha allargat fins als minuts finals, en què els dos equips han sabut jugar amb les faltes quedant-se a la barrera de la falta directa, amb 14 pels locals i 9 pels visitants.

Aquest primer empat del CP Vilafranca situa a l’equip vuitè amb 28 punts, tancant la part alta de la taula i empatats amb el Mataró. La setmana que ve, el Vilafranca rep el GEiEG, un partit clau per les aspiracions vilafranquines, ja que s’ha de guanyar sigui com sigui.

CH VILA-SECA (4): Joan Cañellas – Xavier Díez – Joan Cañellas – Emanuel Necchi – Javier Sama- cinc inicial – Garcia i Valera

CP VILAFRANCA (4): Xus Fernández , Gerard Vergés, Joan Vázquez, Brandon Carrara,  Roger Riba –cinc inicial-, Muntané.