13 de febr. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORNADA 16): CP CERCEDA 5 - CP VILAFRANCA 2

Font: Raimon Mascaró (Web CP Vilafranca)

EL VILAFRANCA ES GLAÇA A CERCEDA

El Vilafranca es desplaçava a Cerceda per jugar la 1ª jornada de la 2ª volta de la lliga, davant un equip complicat a la seva pista i que finalment, el Vilafranca no va poder superar.

El partit va començar amb un Vilafranca ben situat damunt la pista i amb confiança, arribant a la porteria del porter dels gallecs amb cert perill. Però al minut 5, Jorge González va avançar al Cerceda. Amb l’1 a 0, el Patí no abaixava els braços, sinó tot el contrari continuava creant diferents jugades de perill a la porteria local, però a davant sempre es van trobar amb un encertat Adrián Vallina que ho aturava tot. Els locals veient l’eficàcia del seu porter, van llançar-se a l’atac per intentar augmentar diferències, però Xus Fernández va està molt encertat, i només quan mancava un minut per la finalització del primer temps, David Torres, va aprofitar un rebot d’un xut que la bola va quedar morta per enviar-la al fons de la xarxa del Patí posant el 2 a 0. Sense temps per res més es va arribar al descans.
.
A l’inici de la segona part, cap dels dos equips volia encaixar cap gol, i els porters van ser decisius, ja que aturaven les anades i vingudes del rival. Al minut 15 de la represa Gerard Vergés va reduir diferències posant el 2 a 1 en el marcador, però quatre minuts després, de nou Torres feia el 3r gol pels gallecs. Mancaven 5 minuts, i el Vilafranca no es donava per vençut, i a manca de 3 minuts, Joan Vázquez va aprofitar la desena falta del Cerceda, per transformar la falta directe i fer així el 3 a 2.

Amb el poc temps que quedava, el Vilafranca va anar a l’atac, però a un minut per acabar, el Vilafranca va cometre la desena falta, i Adrián Boo va fer el 4t gol pel Cerceda. Quan semblava que s’acabaria amb aquest resultat de 4 a 2, de nou Boo, va aprofitar una nova falta directe per fer el definitiu 5è gol dels locals sobre la botzina i deixava el marcador amb el 5 a 2 final.
.
Ara, el Vilafranca jugarà diumenge 19 de febrer, a casa,  la 17ª jornada de lliga davant el San Antonio de Pamplona, un partit que s’ha de guanyar obligatòriament, si no es vol deixar escapar el tren de l’ascens.
.
C.P. CERCEDA: Vallina, Mantiñan, Gende, Barreiro i González –cinc inicial- Boo (2), Torres (2), Lopez
.
C.P. VILAFRANCA:  Fernández, Garcia, Vergés (1), Carrara i Riba – cinc inicial- Muntané, Vázquez (1), Palau