6 de febr. 2012

ACTUALITAT DE BASE DEL CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

INTERESSANT JORNADA PELS EQUIPS DE LA BASE DEL PATÍ.

Aquest cap de setmana el 1r equip ha descansat, i tota l’emoció estava posada ens els equips de la base, que si que jugaven el seus partit de lliga. Tot i l’intens fred que està fent, s’han pogut jugar tots els enfrontaments de la jornada, pel que fa els equips del C.P. Vilafranca.

En aquesta jornada hi havien 4 partits molt importants dels equips de la base C.P. Vilafranca, en el qual es jugaven alguna cosa més que els tres punts.

L’equip de 2ª Catalana jugava a Palau de Plegamans, la 17ª jornada de lliga, i va guanyar per 5 a 7 en un partit molt important per les aspiracions de l’equip de pujar de categoria. Ara el sènior B és tercer a la classificació.

Un altre partit amb expectació ha estat el que ha disputat l’equip júnior, ja que jugava contra el C.P. Calafell, un derbi de les comarques del Penedès. A més, el Calafell era entrenat per en Carles Freixedes, entrenador del Patí fins la temporada passada. El partit ha estat molt emocionant, ja que el Vilafranca s’ha avançat en el marcador, però el Calafell ha fet 4 gols a la primera part i s’ha posat amb un 1 a 4 favorable, però a la segona part, els jugadors de Josep Fuster, han reaccionat i han acabat guanyant el partit per 7 a 6, amb un emocionant final de partit.

I el tercer focus d’atenció dels equips base del Patí de la jornada era en categoria pre-benjamí, on el Vilafranca i el Vic B es jugaven la primera posició del seu grup. El partit l’ha guanyat el Vilafranca per 2 a 1.

També remarcar que l’escola B del Patí formada per jugadors de 4 a 5 anys va jugar el seu primer partit a casa en la 2ª jornada de lliga davant el Calafell, en un partit que els nens s’ho van passar d’allò més bé.