COPA CERS 2011-12 (1/8, TORNADA): CE VENDRELL 4 - FORTE DEI MARMI 1

Text i fotos: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell accedeix als quarts de final de la CERS

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Jordi Esteva, Xavier Costa, Eloi Albesa, Cristian Rodríguez,equip inicial, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Toni Sánchez, i Àlex Ribó (porter).

FORTE DEI MARMI: Federico Stagi (porter), Roberto Crudeli, Mauricio Videla, Pablo Cancela, Álvaro Borja Giménez –equip inicial-, Daniele Bonanni, Tiziano Leonetti, Mateo Giorgi i Cosimo Angelini (porter).

Gols
1-0 (23') Lluís Ferrer; 2-0 (24') Toni Sánchez; 3-0 (36') Crisitian Rodríguez, de penal; 3-1 (42') Mauricio Videla, de penal, i 4-1 (46') Àngel Rodríguez.

Targetes: Targetes blaves a Cristian Rodríguez (30'), Mauricio Videla (36') i a Xavi Costa  (40').

Àrbitres: Vieira i Correira.

Incidències:
- Unes 800 persones van ompir el pavelló, cinquanta de les quals eren aficionats del Forte dei Marmi.
- A la mitja part es va jugar un partit d'exhibició de l'Escola d'hoquei del CE Vendrell.

Crònica:

A la primera part, clar domini del Moritz CE Vendrell, però no va ser fins a dos minuts d'arribar al descans que Lluís Ferrer i Toni Sánchez van establir un 2 a 0 al marcador, un resultat que classificava al Vendrell.

A la segona part, el Vendrell va continuar dominant, però el Forte també va anar a l'atac per, com a mínim, forçar la pròrroga. Sortosament, el porter Roger Molina va tenir una gran nit en un partit molt especial, ja que a la temporada passada militiva a les files de l'equip italià. Al minut 36, Cristian Rodríguez, de penal, va fer el 3 a 0 que posava tranquil·litat al marcador. Però, al minut 42, va tornar l'emoció al partit quan, també de penal, Mauricio Videla va fer el 3 a 1.

Al minut 44, el Vendrell es va trobar en una situació complicada perquè va sumar la seva novena falta i un gol del Forte hauria forçat la pròrroga. Finalment, després d'uns minuts bojos d'atacs i contraatacs per part dels dos equips, al minut 46, Àngel Rodríguez va fer el definitu 4 a 1. De totes maneres, el Forte no va afluixar i va continuar cercant el gol, però el marcador ja no es va moure fins al final.

En definitiva, un gran partit d'hoquei, amb un pavelló ple, amb dues aficions extraordinàries i amb un Moritz CE Vendrell que continua fent història. Als quarts de final de la CERS jugarà contra l'Alcoi, amb partit d'anada al 17 de març i de tornada el 14 d'abril.