19 de març 2012

COPA CERS 2011-12 (1/4, ANADA): CE VENDRELL 5 - PAS ALCOY 4

Font: Premsa CE Vendrell

Victòria del Moritz CE Vendrell en el partit d'anada dels quarts de final de la CERS

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavi Costa, Cristian Rodríguez, Toni Sánchez –equip inicial, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer i Àlex Ribó (porter).

ENRILE PAS ALCOY: Álvaro Navedo (porter), Lucas Martínez, Sebastián Baieli, Pere Cañellas, Carlos Pérez equip inicial-, César Candanedo, Pablo Sáez i Luis Aceituno (porter).

Gols
1-0 (27') Xavi Costa; 2-0 (27') Cristian Rodríguez, de penal; 2-1 (31') César Candanedo, 2-2 (32') Lucas Martínez; 2-3 (40') César Candanedo; 3-3 (43') Óscar Ruiz; 4-3 (44') Cristian Rodríguez; 5-3 (48') Cristian Rodríguez, de falta directa, i 5-4 (48') Sebastián Baieli, de falta directa.

Targetes: targeta blava a Pablo Sáez (27') i dues de blaves a Lucas Martínez (36').

Faltes: 11 / 10

Àrbitres: Nunes i Correira.

Crònica:

A la primera part els dos equips van disposar d'ocasions gol, però el marcador al descans es va quedar amb el 0 a 0 inicial. El Moritz CE Vendrell va dominar en el joc d'atac, però l'Alcoi contraatacava amb molt perill.

A la segona part van arribar els gols ben aviat. El Vendrell es va avançar en el marcador en dues ocasions, dins del mateix minut 27, amb un xut de Xavi Costa i amb un penal executat per Cristian Rodríguez. Pocs minuts després, l'Alcoi va neutralitzar aquest avantatge amb gols de César Candanedo i Lucas Martínez. Tot seguit, Cristian Rodríguez i Toni Sánchez haguessin pogut tornar a posar un avantatge de dos gols al marcador, però no van estar encertats en l'execució d'un penal i d'una falta directa, respectivament. En aquest sentit, cal destacar l'actuació del porter Álvaro Navedo, en aquestes ocasions i, també, en tot el partit. I va ser l'Alcoi qui es va avançar en el marcador, al minut 40, amb un gol de César Candanedo.

El Vendrell va saber reaccionar i en cinc minuts va remuntar amb gols d'Óscar Ruiz i Cristian Rodríguez. En els dos darrers minuts del partit va ser determinant l'acumulació de faltes dels dos equips. El primer de fer la desena va ser l'Alcoi i Cristian Rodríguez va marcar el 5 a 3, un resultat que feia goig de cara al partit de tornada. Però, seguidament, el Vendrell també va fer la desena falta i Sebastián Baieli va fer el definitu 5 a 4. Per tant, victòria del Moritz CE Vendrell amb un resultat ajustat que deixa l'eliminatòria oberta de cara al partit de tornada del dissabte 14 d'abril a la pista de l'Alcoi.

El proper dissabte 24 de març, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Shum per jugar el partit corresponent de la 17a jornada de l'OK Lliga. I ja queda poc per al gran derbi del Baix Penedès, programat per al dissabte 31 de març, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell.