7 d’abr. 2012

ACTUALITAT DEL CE VENDRELL


COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL

Guillem Cabestany dirigirà el Moritz CE Vendrell una temporada més
 
Aquesta setmana, la Junta de la Secció d’Hoquei del Club d’Esports Vendrell ha tancat l’acord amb Guillem Cabestany perquè la propera temporada continuï com a primer entrenador del Moritz CE Vendrell, el qual continuarà estant acompanyat pels membres que formen l’actual cos tècnic.

Aquest acord arriba un cop superada la meitat de la temporada actual, amb la permanència gairebé assegurada, amb l’objectiu de finalitzar l’OK Lliga en la millor posició possible i amb el gran repte de continuar fent història i poder-se classificar a la final a quatre d’una competició europea, la CERS.

A partir d’ara, a part de treballar per finalitzar la temporada actual de la millor manera possible, també es posarà fil a l’agulla per planificar la temporada 2012-2013. En aquest sentit, un cop renovat el compromís del cos tècnic, ara toca parlar amb els jugadors per començar a confeccionar la plantilla que defensarà els colors vermell i negre en la tercera temporada consecutiva del Moritz CE Vendrell a l’OK Lliga.  

Guillem Cabestany amb el president del CE Vendrell un cop tancat l'acord de renovació del tècnic.