OK LLIGA 2011-12 (JORN 18): CE VENDRELL 4 - CP CALAFELL 6

Font: Premsa CE Vendrell

Derrota del Moritz CE Vendrell en el derbi comarcal

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Xavi Costa, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

CP CALAFELL TOT L'ANY: Albert Dalmau (porter), Jordi Expósito, Marc Vergés, Joaquim Pujadas, Marc Coy –equip inicial-, Sergi Romeu, Jordi Aragonès, Ferran Ortoll, Daniel López i Xavier Andreu (porter).

Gols
0-1 (2') Marc Coy, de penal; 1-1 (9') Jordi Esteva; 1-2 (21') Dani López; 1-3 (23') Dani López; 2-3 (23') Eloi Albesa; 3-3 (28') Eloi Albesa, de falta directa; 3-4 (29') Marc Coy; 3-5 (31') Marc Coy, de falta directa; 3-6 (34') Quim Pujadas, i 4-6 (41') Xavi Costa.

Targetes: blaves a Óscar Ruiz (26') i a Eloi Albesa (33').

Faltes: 13 / 18

Àrbitres: García i Dapena.

Crònica

Des que en el minut 2 el Calafell va marcar el 0 a 1 de penal, el Moritz CE Vendrell sempre va anar a remolc en el marcador. Tot i que en dues ocasions el Vendrell va aconseguir empatar, a la segona part el Calafell va aconseguir una important distància de tres gols. Tot i això, els homes de Guillem Cabestany no es van donar per vençuts i van assetjar la porteria dels visitants, els quals van aguantar i, fins i tot, haguessin pogut marcar algun gol més amb perillosos contraatacs. Xavi Costa va poder fer el 4 a 6 a nou minuts del final, però en els minuts restants el marcador ja no es va moure i aquest va ser el resultat definitiu.

El proper partit del Moritz CE Vendrell a l'OK Lliga serà a la pista del Reus Deportiu el divendres 20 d'abril, a les 21.30 h. Abans, dissabte 14 d'abril, es desplaçarà a la pista de l'Alcoi per aconseguir un lloc a la final a quatre de la CERS. I fora de les competicions oficials, el proper dimecres 4 d'abril, a les 20.30 h, jugarà un amistós amb la selecció francesa.