OK LLIGA 2011-12 (JORN. 19): REUS D 5 - CE VENDRELL 5

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell empata a la pista del Reus en un derbi trepidant

Alineacions

TECNOL REUS DEPORTIU: Guillem Trabal (porter), Xavi Caldú, Albert Casanovas, Jordi Molet, Jordi Adroher –equip inicial-, Marc Vázquez, Raúl Marín, José Luis “Negro” Páez  i Adrià Català (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Eloi Albesa, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial, Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 (6') Xavi Caldú; 1-1 (7') Xavi Costa; 1-2 (15') Toni Sánchez; 2-2 (21') Raúl Marín; 3-2 (30') Raúl Marín; 3-3 (34') Toni Sánchez; 3-4 (41') Eloi Albesa, de falta directa; 4-4 (43') Jordi Molet, de penal; 4-5 (45') Eloi Albesa, i 5-5 (45') Raúl Marín.

Targetes blaves:  Xavi Caldú (33').

Faltes: 12 / 9

Àrbitres: Sandoval i Mayor.

Crònica:

Gran partit d'hoquei el que es va viure divendres a la nit al Palau d'Esports del Reus Deportiu, on el Moritz CE Vendrell va aconseguir sumar un punt important en un derbi trepidant, en el qual els homes de Guillem Cabestany van tenir clares opcions d'emportar-se els tres punts. Les alternances en el marcador van ser constants durant tot el partit.

Al minut 6 de la primera part, Xavi Caldú va fer l'1 a 0 i, un minut després, Xavi Costa va empatar. Al minut 15, Toni Sánchez va fer l'1 a 2, però un gol de Raúl Marín va permetre al Reus arribar al descans amb un empat en el marcador. Ja a la segona part, al minut 30, el mateix Raúl Marín va avançar el Reus en el marcador, però, un minut després, Toni Sánchez va fer el 3 a 3 quan va rematar una passada de Cristian Rodríguez. Després d'uns minuts de treva, al minut 41, el Reus Deportiu va fer la desena falta i Eloi Albesa va tornar a avançar el Vendrell en el marcador amb l'execució de falta directa consegüent. Però mitjançant un penal transformat per Jordi Molet, al minut 43, el Reus Deprotiu va tornar a igualar el marcador. Al minut 45 es va tornar a avançar el Vendrell, però pocs segons el Reus va tornar a empatar amb un gol de Raúl Marín que va suposar el 5 a 5 definitiu. Cal dir que Guillem Trabal va ser clau per evitar que el Vendrell s'emportés els tres punts cap al final del partit: al minut 44, va aturar una falta directa executada per Eloi Albesa i, al minut 47, va aturar un penal executat de Cristian Rodríguez. En definitiva, un gran partit d'hoquei, d'aquells que fan afició, en què el Moritz CE Vendrell va estar a punt de guanyar, però, al final, va sumar un punt d'or.

En les dues properes jornades d'OK Lliga, el Moritz CE Vendrell continuarà el seu particular Tourmalet amb els partits següents: