OK LLIGA 2011-12 (JORN. 22): CE VENDRELL 7 - CP MONJOS 4

Text i fotos: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya al Monjos 7 a 4

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavier Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

CP MONJOS: Pere Salvador (porter), Xavier Brichs, David Cáceres, Sebas Moreno, Borja Ferrer –equip inicial-, Oleguer Martí, David Ros, Marc Sabater, Ignacio Garrido i Roger Nogué (porter).

Gols
0-1 (9') Sebas Moreno; 1-1 (12') Cristian Rodríguez; 2-1 (16') Toni Sánchez; 3-1 (19') Toni Sánchez; 4-1 (21') Óscar Ruiz, de penal; 5-1 (23') Toni Sánchez; 6-1 (24') Lluís Ferrer; 6-2 (30') Sebas Moreno; 6-3 (32') Xavi Brichs; 6-4 (39') David Cáceres, de falta directa, 7-4 (35') Toni Sánchez;

Targetes: blaves a Oleguer Martí (31') i a David Ros (34').

Faltes: 12 / 14

Àrbitres: López i De la Hera.

Crònica:

El Monjos va sortir amb ganes de treure un resultat positiu i va ser qui va encetar el marcador, al minut 9, amb un bon xut de Sebas Moreno. Al minut 11, hi va haver penal a favor del Vendrell, però Cristian Rodríguez va fallar en l'execució. Però un minut després el mateix Cristian Rodríguez va fer l'empat. A partir d'aquest moment el Vendrell va imposar el seu joc i va arribar al descans amb un 6 a 1 contundent.

A la segona part va jugar Àlex Ribó de porter. El Monjos va començar aquest segon període reduint distància en el marcador. Al minut 38, el Monjos va fer la desena falta. Eloi Albesa va enviar la pilota al travesser en l'execució de la falta directa corresponent. Al minut 39, el Vendrell va fer la desena falta i David Cáceres va fer el 6 a 4, de falta directa, que posava emoció a un partit que semblava clarament dominat pels locals. El Vendrell no va aprofitar la  inferioritat del Monjos, per la targeta blava a Oleguer Martí (minut 31), per ampliar l'avantatge en el marcador. Una targeta blava a David Ros (minut 34) va suposar una falta directa favorable al Vendrell, però Eloi Albesa tampoc va estar encertat aquesta vegada. Sortosament, Toni Sánchez va fer el 7 a 4 de la tranquil·litat a 5 minuts del final, resultat que ja no es va moure en el marcador.

El proper divendres 18 de maig el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Vilanova.