28 de juny 2012

ACTUALITAT DEL CE VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

El FC Barcelona cedeix Xavi Barroso al Moritz CE Vendrell per una temporada

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell i el FC Barcelona han arribat a un acord perquè el jove Xavi Barroso jugui cedit al Moritz CE Vendrell a la propera temporada.

Aquest jove de 19 anys, nascut a Caldes de Monbui, es va formar a la base del club d'hoquei d'aquesta població barcelonina. En la temporada 2011-2012 ha format part de la plantilla del primer equip d'hoquei del FC Barcelona dirigida per Gaby Cairo. En aquesta mateixa temporada també ha jugat en els equips de la categoria Nacional Catalana i Júnior del Barça. Es valora la seva gran visió de joc i la seva intel·ligència innata per decidir la millor opció en cada situació del partit. 


El Moritz CE Vendrell incorpora Jepi Selva a la seva plantilla

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha arribat a un acord amb Josep M. Selva, Jepi, per a la seva incorporació a la plantilla del Moritz CE Vendrell.

Nascut a Barcelona l'any 1985, Jepi Selva va formar-se a la base del Ripollet i, posteriorment, també va jugar com a base a Cerdanyola. Procedent del Sather Blanes, anteriorment havia jugat al  Noia Freixenet, a Lleida i al Júnior del FC Barcelona. I ha estat internacional en diverses ocasions amb les seleccions de Catalunya i d'Espanya. Es valora la seva gran capacitat de joc, de caràcter ofensiu, i el seu fort caràcter sobre la pista.

Properament s'anunciaran dues noves incorporacions més al Moritz CE Vendrell.