29 de juny 2012

L’HOQUEI PATINS COMENÇA A RODAR PER BANYOLES


LA PLATAFORMA HOQUEI BANYOLES VOL INSTAURAR L’HOQUEI A LES ESCOLES

L’hoquei està vivint un petit ressorgiment a casa nostra d’un temps ençà. Prova d’això es la aparició de nous tornejos, clubs i iniciatives, tant federatives com particulars. Ara ens ha arribat una bona notícia des de Banyoles, la capital del Pla de l’Estany, una de les comarques catalanes amb menys – per no dir cap- activitat hoqueística. La recentment creada plataforma Hoquei Banyoles ha començat a donar els seus primers passos i està decidida a instaurar l’hoquei patins com a activitat extraescolar a les escoles banyolines i rodalies, per si funciona, poder crear un club a curt plaç.

Un dels impulsors de la iniciativa és l’exjugador lloretenc Marc Tibau, actualment resident a Banyoles, i compta amb el suport de l’ajuntament de la vila, que està disposat a cedir les instal·lacions dels pavellons coberts de La Farga i La Draga per poder realitzar les activitats. Mitjançant el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, el curs vinent s’oferirà l’hoquei patins com activitat extraescolar a totes les escoles de la comarca.

De moment, Hoquei Banyoles va poder fer una primera presa de contacte amb els nens i nenes de la població el passat dia 23 de juny, amb una jornada d’exhibició en el pavelló de La Farga de 10 a 13 del matí, en la que van participar 22 nens i nenes, i que va comptar amb la col·laboració del Girona CH, cedint el material esportiu, i el CH Palafrugell i CH Farners, amb diversos monitors, a més del propi Marc Tibau i el seu germà, el també exjugador Ivan Tibau.

Un instant de la jornada d'exibició del passat 23 de juny (Foto: Hoquei Banyoles)
A la mateixa comarca, concretament a Cornellà de Terri, l’ajuntament també està intentat engegar una iniciativa semblant amb la col·laboració del club GEiEG de Girona.

Podeu informar-vos més àmpliament mitjançant el seu e-mail: hoqueibanyoles@gmail.com o bé seguint el seu Facebook.

Des d’A Kops d’Stick felicitem als promotors i recolzem plenament totes les iniciatives semblants oferint-nos per ajudar en tot el que ens sigui possible.   

Foto de família amb tots els participants de la jornada al Pavelló de La Farga (Foto: Hoquei Banyoles)