20 de jul. 2012

EL CP VILAFRANCA PRESENTA A XAVI CALDÚ

Font: Premsa CP Vilafranca

Aquest dijous a la tarda, al Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès, situat a la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, ha tingut lloc l’acte esperat de presentació del fitxatge estrella del Patí Vilafranca i de la 1ª Nacional Espanyola, Xavi Caldú.
 
El sadurninenc s’ha mostrat molt content en l’acte de la seva presentació com a nou jugador del Patí Vilafranca, on espera aportar tot el seu hoquei i experiència per poder aconseguir fites importants amb el Patí, club amb el qual va debutar a la Divisió d’Honor.
 
Per la seva banda, l’entrenador Jordi Garcia, també s’ha mostrat molt satisfet amb el fitxatge de Xavi Caldú, el qual ha estat durant 10 temporades defensant els colors del Reus Deportiu i a més ha aconseguit tots els títols que es poden aconseguir en el món de l’hoquei amb el Noia i el Reus, i ha comentat que amb el Xavi i la resta de companys, el Vilafranca 12/13, serà un equip a tenir en compte, no serà fàcil aconseguir l’objectiu, però que ho donaran tot a cada partit i lluitaran fins la última bola.
 
Amb aquest fitxatge, el Vilafranca tanca la plantilla que estarà dormada per: Xus Fernández i Oriol Bargalló a la porteria, Joan Muntané, Sito Expósito, Oriol Borràs i Jordi Esteva en defensa, Xavi Caldú, Sebas Moreno i Joan Vázquez com a davanters. La última plaça es reserva pels jugadors de l’equip júnior.