16 de jul. 2012

ÈXIT ROTUND DEL DIVER OK 2012 DE VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

Aquest passat divendres a la tarda, la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès va ser l’escenari de la cloenda del 2n Diver OK, un campus d’hoquei adreçat als més menuts, nascuts entre el 2004 i 2008, i que des de la primera edició de l’any passat, ha crescut en nombre de participants. Per a aquest motiu, l’organització del Diver OK, amb l’ajut i col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca han dut a terme el muntatge d’una pista d’hoquei al bell mig de Vilafranca.
.




El Campus, que ha tingut una durada d’una setmana, ha comptat amb l’assistència de 37 nens i 11 monitors:  Jordi Busquets, Joan Muntané, Joan Vázquez, Gerard Alemany, Pol Castellano (jugadors del C.P. Vilafranca),  Noemi Solé, Irene Guallar i Regina Flix (jugadora de l’Oklliga femenina amb l’Sfèric de Terrassa) i els ajudants Iu Noguera, Mariona Chavalés i Mireia Gual, on tots sota la coordinació de Marc Gual (jugador del F.C. Barcelona), Fidel Noguera (2n entrenador i coordinador de la base del Club Patí Vilafranca) i Dani Perea (monitor d’activitats de lleure), han fet que les tardes fossin un diferents i divertides pels més menuts que han volgut aprendre quelcom més sobre el patinatge i l’hoquei. A més a més de la pràctica de l’hoquei, les tardes s’han combinat amb diferents jocs, on fins i tot en una de les tardes també es va poder comptar amb la presencia del professor d’anglès i ex-jugador d’hoquei Andrew Arshust, amb el qual la quitxalla va poder començar a dir unes paraules en anglès.


.
En definitiva, un èxit rotund, que s’ha pogut veure amb el bon ambient i l’expectació que ha aixecat la cloenda i el muntatge d’una pista a la Rambla de Sant Francesc que ha congregat centenars de persones i curiosos que s’hi han acostat. Alhora també s’ha pogut difondre i explicar la pràctica de l’hoquei entre els assistents i tota la gent que passejava per la Rambla.
.
Podeu veure fotografies al blog del Diver OK: http://diverok.blogspot.com.es