30 de set. 2012

EL CE VENDRELL PRESENTA LES TARIFES PER LA TEMPORADA 2012-13

Font: Premsa CE Vendrell


Aquesta temporada hi ha tres modalitats de targeta de col·laborador/a

El CE Vendrell continua sent un dels Clubs de la zona amb els preus més econòmics per poder veure el millor hoquei del món.

La Junta de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell informa que, per a la temporada 2012-2013, els preus de les entrades per als partits serà de 15 euros (soci del Club: 10 euros). Aquests preus estaran subjectes a canvis en els partits que es defineixin com a Dia del Club o en els que es consideri fer una promoció especial.

Pel que fa a les targetes de col·laborador/a, hi ha tres modalitats segons franges d'edat i utilitzant les diferents marques del patrocinador principal.
- Aigua de Moritz (Júnior, 17 i 18 anys): 30 euros
- Moritz (Jove, de 19 a 25 anys): 50 euros
- Moritz Epidor (Sènior, 26 anys i més): 80 euros (soci del Club: 75 euros)

Amb la targeta de col·laborador/a es podrà participar en sortejos exclusius (per exemple, menús a l'espai gastronòmic de Moritz a Barcelona) i es podran veure tots els partits que el Moritz CE Vendrell jugui a casa. En els partits de competició europea s'haurà de pagar 5 euros.

Les targetes es poden adquirir al Bar Montserrat, a la Cerveseria el Racó, al CIT, a les oficines del Club i a la taquilla del pavelló en els partits que es juguin a casa.