19 de set. 2012

HOQUEI.CAT ESTRENA UN NOU FÒRUM DEDICAT L'HOQUEI PATINS

Font: Hoquei.cat

Hoquei.cat llança un nou fòrum a Internet dedicat a l'Hoquei Patins amb l’objectiu de convertir-se en un referent i punt de trobada per a tots els aficionats a aquest esport, independentment de la seva vinculació, ja sigui com a jugadors, àrbitres, clubs, etc.

El fòrum està classificats en seccions on s’ordenen adequadament els temes a tractar. Així doncs hi trobem els següents apartats:

-Un general anomenat ‘La Grada’ on parlar de qualsevol cosa relacionada amb l'Hoquei Patins.
-Seccions masculines i femenines diferenciades entre Base i Sènior.
-Secció de compra/venda on els particulars poden desfer-se d’aquell material que ja no necessiten.
-Una secció específica anomenada 'Mercat de Jugadors' on buscar jugadors per completar equips, oferir-se,...
-Una secció per aclarir els dubtes que qualsevol reglament ens pot donar- -Una darrera secció de Taller on compartir les reparacions i manteniments que fem al nostre material.

Tot això dins d’una pàgina web específica amb un disseny agradable i funcional orientat exclusivament a l'hoquei patins. A més, també hi ha presència a les diverses xarxes socials com Facebook, Twitter, Google Plus...

Com a novetat, pel llançament d' Hoquei.cat s’inicia un sorteig de la camiseta de la Selecció Catalana d’hoquei patins signada per tots els seus jugadors entre tots els usuaris que es registrin i participin. El sorteig es realitzarà el dia 31 d’octubre i tot seguit es publicarà el nom del guanyador.