8 de set. 2012

TOT EL SHUM S'EN VA DE CAP DE SETMANA PER FER PINYA

Font: Premsa SHUM

Després de l’empat a 2 del partit d’ahir contra l’Igualada, la primera plantilla del SHUM Grupo Maestre conviu dos dies amb la resta de la base a l’estada de Sant Iscle (Maresme)

El SHUM Grupo Maestre va jugar el primer partit de la pretemporada contra l’Igualada, en el marc de la segona Copa EsportsPenedès.cat. Els homes de Jordi Roca van igualar en dues ocasions el matx gràcies als gols de Marc Roca (36’) i un gol in extremis de David Plaza a falta de 27 segons. Els propers partits amistosos dels maçanetencs dins el grup A de la copa Esports Penedés es jugaran el 14 i 18 de setembre contra Calafell i Vilanova, respectivament. Abans però, els integrants del primer equip s’han desplaçat avui fins a Sant Iscle per conviure amb la vuitantena de jugadors i jugadores de la base que des de dimecres i fins dilluns participen en l’estada de pretemporada. L’objectiu és fer pinya entre grans i petits.

Els equips inferiors del club estan dividits en aquest stage en tres grups (grans, mitjans i petits) i entrenen matí i tarda als pavellons de Sant Iscle i Arenys de Munt. A banda, també juguen diversos partits amistosos. Així doncs, els més petits de la casa i que aspiren arribar algun dia al primer equip poden aprendre en els entrenaments d’avui i demà dels consells de la primera plantilla, ja que els mateixos jugadors faran d’entrenadors.

A banda d’entrenar, els nois i noies també participen en activitats de lleure, practiquen altres esports i fan sortides amb bicicleta. A part de millorar els conceptes tàctics i tècnics abans de l’inici de la temporada, l’stage també serveix per facilitat la integració dels nous jugadors i entrenadors del club i fomenta la convivència ja que tothom dorm i menja en la mateixa casa de colònies (el club ha contractat un cuiner propi pels àpats). Aquest stage es pot realitzar gràcies a la col·laboració dels pares i mares dels jugadors i d’empreses patrocinadores com Escorxador Reixach d’Hostalric, Frit Ravich, Codi-Codi i Grupo Maestre.  

(foto: web SHUM)