12 de nov. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 3): TARADELL 0 - VILAFRANCA 1

Font: Premsa CP Vilafranca

Partit complicat, però amb la recompensa dels 3 punts

Raimon Mascaró (Taradell). El Caixa Penedès Patí Vilafranca ha sumat la seva segona victòria a la 1ª Nacional Espanyola davant el CP Taradell, un equip jove amb molt d’ofici, ben posicionat en defensa, però amb manca de decisió en atac.

.
Oriol Bargalló
El partit ha començat ensopit, ja que el respecte mutu ha estat el factor dominant, però poc a poc, el Patí ha començat ha arribar amb alguna jugada de perill sobre la porteria del Taradell, defensada per l’igualadí Albert Dalmau. Al minut 8 de partit el  Patí ha tingut una bona oportunitat d’avançar-se en el marcador, però el penal llançat per Jordi Esteva, ha estat aturat pel porter local. Poc a poc, els osonencs anaven acostant-se davant la porteria vilafranquina, però Oriol Bargalló ha solucionat amb molt d’encert totes les arribades locals.

El Vilafranca accelerava i intentava crear un joc més dinàmic, però el Taradell molt ben posat en defensa evitava qualsevol atac vilafranquí. En el minut 24 d’aquesta primera part, el Patí ha trenat una bona jugada, on Vázquez ha assistit a Jordi Expósito al segon pal, el qual ha fet el primer i únic gol del partit. Amb aquest resultat de 0 a 1, s’ha arribat al descans.
.
Jordi Expòsito, autor de l'únic gol del partit
La segona part ha començat amb la mateix tònica que la primera, amb una intensitat més elevada per part dels penedesencs, però els locals els hi han sabut aturar els contraatacs. Els minuts avançaven i el partit semblava encallat, ja que al minut 15 el capità Xavi Caldú ha desaprofitat una falta directa; Quan tothom ja cantava el segon gol vilafranquí, el porter local ha tret l’estic i ha aturat la bola. Tot seguia igual. A manca de 3 minuts per l’acabament, ha començat l’emoció al partit, ja que el Vilafranca ha desaprofitat un penal: Jordi Esteva l’ha llençat, ha volgut col·locar la bola a l’escaire de la porteria, però el seu xut ha sortit fregant el travesser dels osonencs. A falta d’un minut i mig, Sebas Moreno ha desaprofitat un altre penal, que Dalamau ha aturat, i a manca de 33 segons els àrbitres han ensenyat una targeta blava al vilafranquí  Jordi Esteva, posant així la part més trepidant del partit. El posterior xut de falta directe, ha recaigut en el veterà Miquel Masoliver, el qual un cop tenia el porter vilafranquí assegut a terra ha enviat la pilota fora, amb l’alegria dels vilafranquins, i els 3 punts que viatjaven cap a la capital de l’Alt Penedès.
.
CP TARADELL: Dalmau, Masoliver, Benito, Soler i Bover –cinc inicial- Guimerà, Genis i Nuri
 .
CP VILAFRANCA: Bargalló, Esteva, Expósito, Caldú i Moreno –cinc inicial- Muntané, Vázquez i Borràs

Els resultats dels partits dels equips del Club Patí Vilafranca aquesta jornada són:

.

Avui dilluns 12 de novembre a les 18h, tots al Vinseum: Presentació del partit, Selecció Vegueria Penedès - Selecció Catalana

Us recordem que avui dilluns 12 de novembre, a les 18h a l’Auditòri del Vinseum, hi haurà la presentació del partit entre la Selecció de la Vegueria Penedès i la Selecció Catalana d’hoquei patins, que es disputarà el proper 23 de desembre. L’acte és obert a tothom i comptarà amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el sr. Ivan Tibau, el president de la Federació Catalana de Patinatge, el sr. Ramon Bassiana, els alcaldes de les capitals de comarca que conformen la Vegueria Penedès, així com amb la presència dels diferents presidents, jugadors, entrenadors i representants dels clubs d’hoquei de la Vegueria Penedès.