26 de nov. 2012

COPA CERS 2012-13 (PRÈVIA -TORNADA). VENDRELL 7 - DARMSTADT 2

Font: Premsa CE Vendrell


El Moritz CE Vendrell es classifica per als setzens de la CERS

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Gerard Camps (porter), Xavi Barroso, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer,  Jordi Aragonès –cinc inicial-, Jepi Selva, Xavi Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez i Roger Molina (porter).

RSC DARMSTADT: Philip Leyer (porter), Philip Wagner, Max Hack,  Micael Barreto, Kai Cepa –cinc inicial- David Warmbier, Albert Pons,Fabian Schröter i Nicolas Schröter (porter).

Gols
1-0 (5') Óscar Ruiz; 2-0 (15') Lluís Ferrer; 3-0 (24') Xavi Costa; 4-0 (28') Àngel Rodríguez; 4-1 (38') Philip Wagner; 5-1 (40') Jepi Selva; 6-1 (45') Jordi Aragonès; 6-2 (47') Micael Barreto, i 7-2 (49') Eloi Albesa.

Faltes:
7 / 7

Targetes: -

Àrbitres: Lopes Inacio i Baltazar Ventura (Portugal)

A la primer part, els alemanys van tenir les seves ocasions, però ben aviat el Vendrell va imposar el ritme del partit. Al minut 5, Òscar Ruiz ja va fer l'1 a 0. Amb una defensa ben ordenada del Darmstadt, no va ser fins al minut 15 que Lluís Ferrer va poder fer el 2 a 0. Es va arribar al descans amb un tercer gol de Xavi Costa que va fer al darrer minut.


A la mitja part hi va haver un partit d'exhibició dels equips de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell.

A la segona part, el Vendrell va continuar imposant el ritme del partit i al minut 28 Àngel Rodríguez va ampliar l'avantatge al marcador fent el 4 a 0. Al minut 38, Wagner va fer el 4 a 1, però dos minuts després Jepi Selva va tornar a posar l'avantatge de quatre gols al marcador. Al 45 Jordi Aragonès va fer el sisè per al Vendrell. El Darmstadt va continuar amb el seu joc i al minut 47 va poder el seu segon gol. Al darrer minut, Eloi Albesa va fer el 7 a 2 definitu. Per tant, el Moritz CE Vendrell es classifica per als setzens de la CERS.




El proper diumenge 2 de desembre, a les 13 h, el Moritz CE Vendrell jugarà partit d'OK LLIGA contra el Barça al Palau Blaugrana.