OK LLIGA 2012-13 (JORN. 6): VENDRELL 2 - VOLTREGÀ 0

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya al Voltregà 2 a 0

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavi Barroso, Jepi Selva i Xavi Costa –cinc inicial-, Josep Maria Guasch (porter), Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló (porter), Xavi Lladó, Juli Anguita, Jaume Molas i Xevi Armengol –cinc inicial-, Adrià Hernández, Éric Vargas, Jordi Romeu i Sergi Reguero

Gols
1-0 Xavi Barroso, de penal (4’); 2-0 Jepi Selva (41’).

Faltes:
19 / 13

Targetes: targeta blava a Petxi Armengol (47').

Àrbitres: Garmendia i Garrote.

Partit amb pocs gols, en què els dos porters; Molina i Torelló, van ser els principals protagonistes aturant penals i neutralitzant faltes directes i ocasions clares de gol. El Vendrell es va avançar ben aviat en el marcador, amb un gol de penal transformat per Xavi Barroso. I amb aquest resultat tan ajustat es va arribar al descans. A la segona part, el Vendrell va tenir diverses oportunitats per ampliar l'avantatge en el marcador, però el Voltregà també va tenir les seves ocasions per fer l'empat. A 9 minuts per al final, Jepi Selva va marcar el gol de la tranquil·litat. El Voltregà va continuar buscant el gol, però Roger Molina va mantenir la seva porteria infranquejable i amb el resultat de 2 a 0 es va arribar al final del partit. D'aquesta manera, el Moritz CE Vendrell va sumar tres punts més en un inici de temporada excel·lent.

El proper dimarts 6 de novembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Muralla Òptica Blanes, un partit molt important a casa que, amb l'ajut de l'afició, ha de guanyar per poder  mantenir-se una jornada més a la part alta de la classificació de l'OK Lliga i encarar, amb una dinàmica positiva, el primer desplaçament de la CERS, a terres alemanyes. El proper dissabte 10 de novembre, a les 19.30 h, es disputarà el partit d'anada de la fase preliminar entre el RSC Darmstadt i el Moritz CE Vendrell.

Gerard Camps, subcampió del Campionat d'Europa Junior

La selecció espanyola junior es va proclamar subcampiona del Campionat d'Europa amb Gerard Camps com a porter. L'equip dirigit per Quim Paüls va fer un gran campionat, però no va poder superar Portugal a la final. Aquest subcampionat posa de manifest la qualitat i la projecció de futur del jove porter del Moritz CE Vendrell.