OK LLIGA 2012-13 (JORN. 7): VENDRELL 6 - BLANES 5

Font: Premsa CE Vendrell

EL CE VENDRELL SUMA TRES PUNTS MÉS

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Barroso, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer,, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

BLANES HC: Jaume Llaverola (porter), Ferran Formatjé, Juan Grasas, Kimi Ridaura, Francesc Bargalló –cinc inicial-, Lluís Teixidó, Àlex Cantero, Àlex Ridaura i Enric Núñez (porter).

Gols
1-0 (3') Xavi Barroso; 1-1 (4') Kimi Ridaura; 1-2 (9') Kimi Ridaura; 2-2 (13') Xavi Costa; 2-3 (26') Ferran Formatjé; 2-4 (27') Ferran Formatjé; 3-4 (27') Jepi Selva; 4-4 (27') Jepi Selva; 5-4 (43') Àngel Rodríguez; 5-5 (47') Francesc Bargalló, i 6-5 (48') Jepi Selva.

Faltes:
8 / 13

Targetes: -

Àrbitres: Delfa i Gómez.

El partit va començar amb un joc ràpid i intens per part dels dos equips i amb dos gols ben aviat: al minut 3 va marcar Xavi Barroso amb un xut des de mitja pista i al minut 4 Kimi Ridaura va empatar. Al minut 9, Kimi Ridaura va tornar a marcar posant al marcador l'1 a 2. Al minut 13, Xavi Costa va tornar l'empat al marcador. A partir d'aquest moment, es va passar a un joc de més control. Els dos equips van tenir ocasions, però es va arribar al descans sense cap més gol.

La segona part es va iniciar amb una bogeria de gols. En poc de dos minuts, Ferran Formatjé, marcant primer dos gols, i Jepi Selva, tot seguit, van establir un 4 a 4 al marcador. El Blanes va anar acumulant faltes i al minut 39 va fer la novena. El Vendrell només n'havia fet 5. Per tant, tot feia preveure que el Vendrell en els minuts següents tindria l'oportunitat d'una falta directa per avançar-se en el marcador. I al minut 42 va arribar l'ocasió, però Jaume Llaverola va neutralitzar l'execució d'Eloi Albesa. La desfeta de l'empat va arribar al  minut següent amb un gran xut d'Àngel Rodríguez. Al minut 47, Francesc Bargalló va tornar a empatar el partit. Sortosament per al Vendrell, al minut 48 Jepi Selva va tornar a marcar i va establir el definitiu 6 a 5. Gran partit d'hoquei i el Moritz CE Vendrell continua sumant punts per mantenir-se a la part alta de la classificació de l'OK Lliga.

El proper dissabte 10 de novembre, a les 19.30 h, el Moritz CE Vendrell disputarà el partit d'anada de la fase preliminar de la CERS contra el RSC Darmstat alemany.