OK LLIGA 2012-13 (JORN. 11): VENDRELL 2 - IGUALADA 4

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd amb l'Igualada 2 a 4

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Àngel Rodríguez, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Xavi Barroso, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

IGUALADA HC: Elagi Deitg (porter), Marçal Casadevall, Sergi Pla, Ton Baliu, David Caceres –cinc inicial-, Edgar Peralta, Nil Garreta, Oriol Vives, Marc Povedano i Albert Povedano (porter).

Gols
0-1 (24') Marc Povedano, de falta directa; 0-2 (27') Ton Baliu; 0-3 (37') Sergi Pla; 0-4 (46') David Caceres, de falta directa; 1-4 (49') Àngel Rodríguez, i 2-4 (49') Jepi Selva.

Targetes: targeta blava a Eloi Albesa (13'), a Òscar Ruiz (24'), a Sergi Pla (32'), a Xavi Barroso (45'), a Xavi Costa (45') i a Eloi Albesa (48').

Àrbitres: García i Dapena.

Abans d'iniciar el partit es va fer un minut de silenci per la mort de Jordi Agulló, que era jugador de la categoria Aleví del Noia. I el grup Orgull Roig i Negre va fer el seu homenatge particular a l'aficionat Andrea Sforza del Forte de Marmi (Itàlia), també mort recentment.

El partit va començar amb un joc ràpid i intens per part dels equips, però s'ha de dir que l'Igualada va tenir les ocasions més clares de marcar. Però Roger Molina va tornar a mostrar-se molt segur defensant la porteria del Vendrell. Al minut 13 Sergi Pla no va aprofitar una falta directa per targeta blava a Eloi Albesa per avançar l'Igualada en el marcador. El Vendrell va aguantar la inferioritat numèrica i a falta de 9 minuts per al descans el marcador encara es mantenia amb el 0 a 0 inicial. Tres minuts després el Vendrell va acumular la desena falta, però Roger Molina va neutralitzar l'execució de David Caceres. Al minut 19, l'Igualada va fer la desena falta i Elagi Deitg va aturar la falta directa executada per Eloi Albesa. Als minuts finals de la primera part, les ocasions de gol van ser més clares per al Vendrell. Però a mig minut per al descans, Marc Povedano va fer el 0 a 1 de falta directa després d'una targeta blava a Òscar Ruiz, resultat amb el qual va finalitzar la primera part.

La segona part també es va iniciar desfavorable per al Vendrell. Al minut 27, Ton Baliou va fer el 0 a 2. Al minut 32, Sergi Pla va rebre targeta blava, però Elagi Deitg va tornar a parar l'execució d'Eloi Albesa. Al minut 36, el Vendrell va fer la quinzena falta. Marc Povedano no va marcar de falta directa, però, tot seguit, Sergi Pla va fer el 0 a 3 de jugada. Al minut 42, l'Igualada va fer la quinzena falta, però Jepi Selva va fallar en l'execució de la falta directa consegüent. Al minut 45, Roger Molina va aturar dues faltes directes consecutives per targetes blaves a Barroso i a Costa. El Vendrell, amb dos jugadors a pista, va sumar la vintena falta. En aquesta ocasió, David Caceres no va fallar la falta directa i va fer el 0 a 4. A mig minut per al final Àngel Rodríguez va fer l'1 a 4. Tot seguit, Jepi Selva va fer el 2 a 4 definitiu.

Amb gols massa tard i amb un arbitratge molt discutible, el Vendrell no va poder sumar els tres punts a casa i ara se situa quart a la classificació de l'OK Lliga.

El proper dissabte 15 de desembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Suïssa per jugar el partit d'anada de la propera eliminatòria de la CERS amb el RHC Diessbach.