OK LLIGA 2012-13 (JORN. 12): LLEIDA 4 - VENDRELL 1

Derrota del Moritz CE Vendrell a la pista del Lleida

Alineacions

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Carles Trilla, Joan Cañellas, Marc Soler i Lluís Rodero –cinc inicial- Carlos Estrada, Dani López, Emanuel Necchi, Sergi Inglés i Victor Rubio.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Xavi Barroso, Eloi Albesa, Xavi Costa i Jepi Selva –cinc inicial- Gerard Camps, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

Gols
0-1 Xavi Barroso (31’), 1-1 Lluís Rodero (37’), 2-1 Marc Soler (41’), 3-1 Lluís Rodero (41’) i 4-1 Lluís Rodero (46’).

Targetes:
blaves a Carles Trilla i a Xavi Costa.

Àrbitres: Martínez i López.

A la primera part els dos equips van tenir ocasions per avançar-se en el marcador, però els porters van fer un gran paper i van mantenir les seves respectives porteries a zero. La segona part va començar amb la mateixa dinàmica. Eloi Albesa va desaprofitar una falta directa, per targeta blava a Carles Trilla, per encetar el marcador. Tot seguit, aprofitant la superioritat numèrica, Xavi Barroso va fer el 0 a 1 amb un xut fort des de mitja pista. Amb aquest gol semblava que el Vendrell encarava el partit, però alguns desajustos en defensa i nombroses pilotes perdudes van facilitar que el Lleida remuntés el marcador. El tercer gol dels locals el va fer immediatament Lluís Rodero de falta directa, per targeta blava de Xavi Costa que va protestar una decisió arbitral. El mateix Rodero va tancar el marcador completant el seu particular hat trick.

En definitiva, derrota del Vendrell a domicili que el situa a la sisena posició de la classificació, en una zona en què hi ha poca distància de punts entre molts equips que aspiren a la fase final de la Copa del Rei.

El proper partit d'OK Lliga del Moritz CE Vendrell serà a casa contra el Sant Feliu i està previst que es jugui el dimarts 8 de gener.