1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 10): RASPEIG 1 - VILAFRANCA 6

Font: Premsa CP Vilafranca

Tres punts, liderat i cap a la Copa del Príncep de Cerceda
 .
Molt bon resultat el que va treure el Patí Vilafranca del seu desplaçament a Raspeig, on va guanyar per un clar 1 a 6. L’equip es situa líder en solitari de la Primera Nacional i alhora va certificar la classificació matemàtica per primera vegada a la historia per jugar la Copa del Príncep, que aquest any es disputarà a Cerceda (Galícia) els dies 16 i 17 de febrer.
 .
L’equip de Jordi Garcia va sortir damunt la pista alacantina molt concentrat i amb les idees ben clares, prova d’això va ser que en el minut 2, la primera ocasió que van tenir els vilafranquins no la van desaprofitar, i és que una assistència de Sebas Moreno a dins l’àrea la va rematar a boca de gol Xavi Caldú per fer el 0-1. Amb aquest marcador, el Raspeig va anar a buscar el gol de l’empat amb xuts des de la frontal de l’àrea de Jaume Arche, però un encertat Oriol Bargalló aturava tots els seus llançaments. En el minut 11 el Vilafranca ampliava la distancia en el marcador amb gol de Jordi Esteva era el 0-2, que marcava desprès de rebre l’assistència de Xavi Caldú. Amb aquest bon resultat acabaria la primera part.
A la represa, el Raspeig va sorprendre al Patí, i quan només s’havia jugat 1 minut de joc, Jaume Arche amb jugada personal des de dins l’àrea va marcar el 1-2. Amb aquest resultat els vilafranquins patien la pressió de l’equip local que buscava l’empat, però va ser el noi de la casa, Joan Vàzquez, que en el minut 13 amb una gran jugada personal dins l’àrea feia el 1-3. Un minut desprès el Patí Vilafranca marcava el 1-4, amb gol de Xavi Caldú, que aprofitava un refús del porter local. En el minut 15 el Raspeig arribava a les 10 faltes, l’encarregat de fer el llançament de falta directa va ser el propi Caldú que marcava el 1-5. Amb aquest resultat favorable al Patí, el Raspeig buscava reduir la diferencia en el marcador, però va ser Joan Muntaner, en el minut 23, que va aprofitar una contra per batre per baix al porter local i posar el definitiu 1-6 en el marcador.
 .
El proper partit serà el pròxim diumenge 27 de gener contra l'Areces de Grado (Astúries) a la poliesportiva vilafranquina a partir de les 13h, aquest partit serà l’últim de la primera volta, i l’últim abans d’anar a la Copa del Príncep. El partit es podrà seguir en directe per Radio Vilafranca i pel compte oficial de Twitter del Patí Vilafranca.
 .
CPP Raspeig: Tarrazo, Aznar, Martí, Molto i Arche(1) -cinc inicial- Basañes, Rico, Bordonado i Martín.
 .
Club Patí Vilafranca: Bargalló, Esteva(1), Caldú(3), Vàzquez(1) i Moreno -cinc inicial- Exposito, Borras i Muntané(1)